Téma # koření

Úplně první kurz v Bidfood Gastrostudiu vedl v lednu 2009 právě Manfred Klein. Teď se zde loučil a to ve velkém stylu. „Budoucí kuchaři se učí, jak pracovat se surovinami, ale na koření se ve výuce zapomíná. Přitom právě díky němu se od sebe národní kuchyně odlišují,“ říká Manfred Klein.
Víte, že používání zmrazených bylinek namísto sušených nebo bylinek z květináčů má hned několik výhod: silnější aroma, výraznější barvu, menší dávkování a stálou kvalitu?
Ať připravíte svařené víno červené nebo bílé, díky ovoci a celé skořici na míchání mu nikdo neodolá. Koření Wiberg tak může potěšit nejen zrak, čich a chuť, ale i hmat. Věřte, že za požitek jsou zákazníci ochotní připlatit. A těm, kteří svařené víno nevyhledávají, můžete nabídnout voňavý jablkový koláč.
Velkoobchod potravin Bidfood exkluzivně nabízí produkty rakouského výrobce Wiberg. Odhalme společně tajemství stálé chuti a kvality bylinek Wiberg. Sledujme jejich cestu od kořínků až na kuchyňský stůl.