Road show Grilujeme s vášní!
29. 7. 2020

Road show Grilujeme s vášní!

Gastro Team Bidfood v červenci a srpnu vyráží na jedinečné grilovací akce k zákazníkům Bidfood. Letní grilovací Road show má naplánováno 15 zastávek v restauracích od Krupky přes Jihlavu po Staré Těchanovice.

Na akci s názvem Grilujeme s vášní! si Gastro Team Bidfood doveze do restaurace kompletní vybavení spojené s tepelnou přípravou a uchováním surovin, stan i některá dochucovadla nebo koření. Hosté restaurace se vedle skvělých grilovaných pokrmů z masa, zvěřiny, ryb, darů moře, sýru a zeleniny mohou těšit na zajímavý komentář.

 

Aperitiv

  • Ciao Spritz

Menu

  • Flank steak Jižní Amerika
  • Ball tip USA
  • Irský mletý steak z plemene Black Angus
  • Vepřový steak Texas (s kostí), marináda Chilli Willy
  • Vepřové trhané maso v balíčku s bramborami, zeleninou a omáčkou ze zauzených švestek
  • Kuřecí prsa Tandoori
  • Hřbet z divočáka marinovaný v divokých bylinkách
  • Filet z mořského okouníka, divoké bylinky a česnek
  • Chapadla z patagonského kalamára, redukce ze zeleného čaje a limety
  • Sýr Halloumi, pečená rajčata a paprika

Přílohy

  • Grilovaná směs kořenové zeleniny
  • Brambora s česnekovým olejem, Créme Fraiche
  • Salát z červené řepy a okurky s oříšky
  • Grilované cukety, lilky a papriky
  • Středomořský salát
  • Duo zelených a žlutých fazolek

Grilujeme s vášní!

  • 23. 7. Horský hotel Lesná, Boleboř, Krušné hory
  • 28. 7. Restaurace M2, Sedlec-Prčice, Monínec
  • 1. 8. Hotel Ski, Nové Město na Moravě, Vysočina
  • 3. 8. Restaurant Buena Vista, Jihlava, Vysočina
  • 4. 8. Galerie Café Park Restaurant, Pardubice
  • 5. 8. Restaurace Na Špeku, Vrchlabí, Krkonoše
  • 6. 8. Hotel Olympie, Špindlerův Mlýn, Krkonoše
  • 11. 8. Restaurace U Hubatků, Vysočany, Praha
  • 13. 8. Davidův Mlýn, Staré Těchanovice, PP Moravice
  • 19. 8. Hospůdka u Fugase, Hovorany, Jižní Morava
  • 20. 8. Golf Resort Véska, Dolany, Olomoucko
  • 21. 8. Pizzazz, Blansko, Jižní Morava
  • 25. 8. Restaurace MC Koloseum, Krupka, Krušné hory
  • 27. 8. Restaurace Ostrov, Písek, Jižní Čechy
  • 28. 8. Hotel Kristian, Kubova Huť, Šumava

 

Grilují členové Gastro Teamu Bidfood pod vedením dvojice šéfkuchařů. Akci si vzali za svou:

Marek Svoboda, Executive Chef a vedoucí Gastrostudia Bidfood, certifikovaný komisař WACS a manažer Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky.

Lukáš Uher, Executive Chef Bonduelle, šéfkuchař ústecké Větruše, dlouholetý člen Gastro Teamu Bidfood a kapitán Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR.

Grilujeme s vášní | Marek Svoboda a Lukáš Uher
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí