Téma # léto

Charakteristické chutě sýrů vyniknou za tepla výrazněji než za studena. Grilované sýry se díky jednoduché přípravě a servírování – třeba jen s brusinkovou omáčkou – hodí pro stánky s občerstvením nebo kantýny. Ze sýrů z grilu nebo tálu však zkušený šéfkuchař může sestavit také velmi rafinované večerní menu.
Cidre de la France si již našel spoustu příznivců v hospodách i lepších restauracích. Lahodný perlivý ovocný alkoholický nápoj je skvělou osvěžující alternativou k vínu nebo pivu. Použít se dá ve studené i teplé kuchyni. Není však cidre jako cider.
Řadu exkluzivní kopečkové zmrzliny La Panna gelato letos rozšiřuje unikátní pistáciová zmrzlina Real Pistacchio a nový osvěžující sorbet Red Fruits. Moderní evropské chutě zmrzlin ohromují v pohárech i ke zdobení dezertů. Receptury La Panna vychází z tradiční italské řemeslné zmrzliny a zakládají si na nejkvalitnějších přírodních surovinách.
Gastro Team Bidfood v červenci a srpnu vyráží na jedinečné grilovací akce k zákazníkům Bidfood. Letní grilovací Road show má naplánováno 15 zastávek v restauracích od Krupky přes Jihlavu po Staré Těchanovice.
V letním období jsou velmi oblíbená grilovaná chapadla či grilované chobotničky. Tito hlavonožci osvěží jídelníček o plnohodnotnou potravinu, která má vysoký obsah bílkovin a je přitom téměř bez tuku i sacharidů.
Trend domácích ovocných limonád je u nás i v zahraničí na vzestupu. Namíchejte vlastní limonády z kvalitních ovocných pyré Monin, přidejte led Jedu v ledu! a zmrazené ovoce Nowaco. Limonádu můžete servírovat také s sebou do pytlíku. Máme pro Vás kompletní limonádový program.