Téma # Gastro Team

Vzpomínáme, jak jsme se začátkem roku 2008 rozhodli postavit vlastní vzdělávací Gastrostudio pro zaměstnance a zákazníky. Závazek našeho technického oddělení byl jasný a to, že kolaudujeme do Vánoc.
V gastronomické vzdělávací soutěži pro mladé talenty není poražených. Proto gratulujeme nejen vítězům třetího ročníku, ale i všem ostatním účastníkům. A děkujeme nejlepším českým šéfkuchařům, kteří mladým kolegům přišli předat své zkušenosti.
Gastro Team Bidfood v červenci a srpnu vyráží na jedinečné grilovací akce k zákazníkům Bidfood. Letní grilovací Road show má naplánováno 15 zastávek v restauracích od Krupky přes Jihlavu po Staré Těchanovice.
Obchodní zástupci pro gastronomii absolvovali praktický kurz přípravy pokrmů s použitím masa sous-vide Banquet. Díky takovým kurzům umí lépe poradit se stavbou menu nebo předat cenné tipy. Vyzkoušeli si přípravu pokrmů vhodných pro obyčejné hospody, jídelny i restaurace top hotelů.
Děkujeme všem zákazníkům za zájem o společné setkání, ale vzhledem k situaci s koronavirem, konání 14. Bidfood Expo odkládáme. O novém termínu Vás budeme včas informovat.
Juniorský národní tým Asociace kuchařů a cukrářů ČR odjížděl do Stuttgartu s velkým závazkem vrátit Českou republiku do vyšších pozic bodování a získat medaile. Členům týmu se to podařilo! Přivezli zlato, stříbro a bronz.
Juniorský národní tým Asociace kuchařů a cukrářů ČR za týden odjíždí na kuchařskou olympiádu IKA 2020. Trénoval dva roky pod vedením Marka Svobody, Executive Chef a vedoucího Gastrostudia Bidfood.
V rámci příprav na kuchařskou olympiádu IKA 2020 se Juniorský národní tým AKC ČR vydal do slovinské Lublaně vyzkoušet nejsložitější kuchařskou soutěžní kategorii Chef's Table. Získal tak cenné rady i prvenství v kategorii! Juniorský národní tým vede Marek Svoboda, Executive Chef Bidfood.
2. ročník soutěže pro mladé talentované absolventy gastronomických a hotelových škol ovládla Kateřina Hubáčková. Ovšem výhrou byla pro všech 24 soutěžících samotná účast. Získali cenné zkušenosti a dostali příležitost k nastartování úspěšné kariéry v gastronomii.
US Beef Roadshow po České republice vyvrcholila 6. června v kralupském Gastrostudiu Bidfood návštěvou velvyslance USA Stephena B. Kinga. Na šesti místech od západočeských lázní po Beskydy akci navštívilo 450 šéfkuchařů z 250 významných tuzemských restaurací.