Víte, že... zmrazený listový špenát

Nowaco | špenát listový porce | velkobalení 418045
Víte, že nejlepší špenát v Evropě roste v Belgii? A pro zmrazený listový špenát se sklízí výhradně mladé rostliny? A proč je sekaný špenát levnější?

Belgičtí farmáři přiváží špenát z pole přímo do výrobny, kde je okamžitě zkontrolován laboratoří. Na základě výsledků testů se rozhoduje o tom, jaký typ zmrazeného špenátu se vyrobí. Celý proces od sklizně přes výrobu po zmrazení trvá jednotky hodin.

Nowaco | špenát sekaný porce | velkobalení 414015

Špenát listový

K výrobě porcí ze špenátových listů jsou vybírány mladé rostliny tmavě zelených odrůd. Listy nesmí obsahovat žádné nevybarvené části. Podíl stonků k listové části je co nejmenší.

Špenát sekaný

Špenát, který farmáři nechají na poli déle, dorůstá větší velikosti, a proto je levnější. Z větších rostlin se vyrábí sekaný špenát v porcích nebo špenát se smetanou a česnekem.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz v kategorii Zelenina jednodruhová | Špenát
Galerie: 
Nowaco | špenát se smetanou a česnekem porce | velkobalení 418048
Nowaco | špenát listový porce | malobalení 410130
Nowaco | špenát sekaný porce | malobalení 410130
Nowaco | špenát se smetanou a česnekem porce | malobalení 420022
Mohlo by vás zajímat
Vyrobeno podle české cechovní normy
Zpracování mořských ryb v kralupském Bidfoodu má tradici již přes 20 let. Bidfood vyrábí podle českých cechovních norem. V mrazicích pultech obchodů se tak objevují první dva výrobky Nowaco s novým logem "Vyrobeno podle české cechovní normy".
čerstvé houby | hřib
Je libo předkrm z lišek či hustá hřibová polévka? Nechoďte do lesa, obraťte se na velkoobchod potravin Bidfood. Objednejte si pravé hřiby, lišky nebo podzimní směs vybíravého šumavského houbaře a za dva dny máte na stole bedničku čerstvě nasbíraných, očištěných hub.