Vynikající drůbeží speciality šetří práci
14. 8. 2019

Vynikající drůbeží speciality šetří práci

Ručně vyrobené kuřecí, krůtí či kachní rolády, sekaná nebo masové koule nabízí Bidfood pod značkou DD. Poblíž Plzně tak vznikají výjimečné polotovary domácí kvality a vzhledu za rozumnou cenu.

Tepelně neopracované speciality s českou značkou DD skvěle chutnají a na talíři vypadají jako domácí. Kuchařům významně šetří práci, starosti a zejména čas.

Výrobky se připravují z ručně vykostěné drůbeže v Dýšině u Plzně v moderních výrobních prostorách. Díky zmrazení mají velmi dlouhou trvanlivost a obejdou se bez přidané vody, mouky, separátu (strojně oddělené drůbeží maso), glutamátů, éček a chemických barviv. Neobsahují lepek.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou:

Drůbeží rolády – klasické i jedinečné

Nejoblíbenější kuřecí roláda se šunkou a sýrem se připravuje z ručně vykostěného kuřete. Fáš obsahuje mleté stehenní řízky, sýr, šunku a koření.

Roláda z krůtích prsou má náplň ze stehenních řízků, žampionů a smažené cibulky. Doporučuje se podávat s divokou rýží a žampionovou omáčkou.

Základ Francouzské kachní rolády tvoří vykostěná kachna. Fáši dodává nezaměnitelnou chuť špenát, kachní játra a provensálské koření. Podávat lze se zelím, špenátem, knedlíky, bramborami nebo chlebem.

Každá roláda je v síťce, ve které ji kuchař upeče. Síťka se díky technologickému postupu nezapéká do masa, proto ji lze velmi snadno po upečení sejmout. Poté nechá kuchař roládu krátce odležet a pak ji teprve lehce krájí na tenké plátky.

DD | Francouzská kachní roláda | 230204

Poctivá drůbeží sekaná a masové koule

Vedle klasické sekané z kuřecího stehenního řízku nabízí DD jarní sekanou, kterou na řezu oživuje přidaná zelenina – paprika, hrášek a kukuřice. Sekanou je třeba před pečením pouze vyjmout z umělého střeva a dát péct.

Ze stehenních řízků se připravují také Italské masové koule. Maso je plněné mozzarellou a sušenými rajčaty.

DD | Drůbeží jarní sekaná | 230257
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí