Téma # Bidfood

Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků a mnoho osobních i pracovních úspěchů v roce 2023.
Nová zpracovna čerstvých ryb je plně připravena na sezónu. Lososi a další druhy ryb se filetují a porcují. Z trojice balicích linek vyjíždí různá maloobchodní balení na přání zákazníků. Humři v akváriích se příliš nezabydlují a míří do restaurací spolu s dodávkami celých ryb v šupinkovém ledu.
Přístavbou mrazírny se kapacita skladů distribučního a skladového centra Bidfood v Chlumci nad Cidlinou zvětšila o čtvrtinu. Nová část za 80 milionů Kč je již v plném provozu. Díky ní může Bidfood rozvést zákazníkům v regionu až 300 tun zboží měsíčně navíc.
21. června 2022 se v Kralupech nad Vltavou slavnostně otevírá největší a nejmodernější balírna ryb ve střední Evropě. Právě zde bude Bidfood zpracovávat ty nejlepší mořské i sladkovodní ryby a mořské speciality.
Největší gastronomická událost pro odbornou veřejnost v Česku díky vám znovu pokořila všechny dosavadní rekordy. Téměř 10 000 gastronomických odborníků se sešlo na třídenním veletrhu Bidfood Expo 2022, aby sledovali show sedmi šéfkuchařů a ochutnali, co je nového.
Největší tuzemská gastronomická událost pro odbornou veřejnost se nezadržitelně blíží. Přípravy 14. Bidfood Expo finišují. Program kuchařských show na Star Stage, degustací v expozicích a prezentací na Podiu je sestaven.
Česká gastronomická scéna žije po celé jaro přípravami na kulinářské soutěže. Kuchaři, cukráři i junioři měli tři měsíce na přípravu a zaslání soutěžních prací. Vybraní finalisté budou bojovat o prestižní tituly v rámci Bidfood Expo 2022.
Bidfood nemůže stát stranou a chce pomáhat lidem zasaženým ruskou agresí. Bidfood na humanitární pomoci spolupracuje s Člověkem v tísni. První kamion s jídlem pro Ukrajinu odjel a plánují se další.
Děkujeme všem zákazníkům za spolupráci a srdečně zveme ke společnému setkání na 14. Bidfood Expo, které se uskuteční v květnu v Praze. Svá kuchařská show letos předvedou Zdeněk Pohlreich, Seabastian Frank, Jan Punčochář, Filip Sajler, Federico Perrone, John Cadieux a Besky.
Nová obalovací linka sestává z 16 samostatných strojů od tvarovače přes obalovací sekci s mokrými a suchými směsmi až po fritovací a zmrazovací tunely. Lze na ní vyrábět obalovaný předsmažený sýr i bramborové krokety nebo játrové knedlíčky.