Téma # recepty

Výtečná chuť jehněčího masa má své místo v mnoha světových kuchyních včetně francouzské a italské. Mezi důvody, proč jehněčí z Bidfoodu zařazovat častěji i do našeho jídelníčku, patří ekologický chov na nejčistších místech planety nebo zdravotní prospěšnost. Navíc oproti skopovému nevoní jehněčí maso tak výrazně a je tak přijatelné i pro děti.
Během platnosti Výhodných nabídek Školní jídelny a Institucionální gastronomie od 25. října do 5. prosince 2017 půjde 5 Kč z každého prodaného kg sumečka afrického na účet Fondu ohrožených dětí pro projekt Klokánek. Jako poděkování obdrží zákazníci z řad jídelen za každý nákup sumečka afrického nad 10 kg rybí kuchařku, která obsahuje i bezlepkové varianty pokrmů.
Zdeněk Pohlreich v nedělním dílu Rozpal to, šéfe! III (7) servíroval smažený banán s Pegas vanilkovou zmrzlinou se smetanou. Protože jde o naší Prima zmrzlinu, přinášíme recept.
Zvěřina je lehce stravitelná, dieteticky hodnotná potravina. Vyměňte těžké přílohy a omáčky za čočku nebo chřest a můžete zvěřinové pokrmy servírovat po celý rok. Jistotou kvalitní zvěřiny na zdivočelém trhu se může stát jen silná značka. Obraťte se s důvěrou na Petron.
Online velkoobchod potravin mujBidfood.cz Vás inspiruje při tvorbě jídelníčku a přepočítá Vám potřebné suroviny. Recepty pro Vás připravují členové Gastro Teamu Bidfood, ale najdete zde také recepty svých kolegů šéfkuchařů.
Ať připravíte svařené víno červené nebo bílé, díky ovoci a celé skořici na míchání mu nikdo neodolá. Koření Wiberg tak může potěšit nejen zrak, čich a chuť, ale i hmat. Věřte, že za požitek jsou zákazníci ochotní připlatit. A těm, kteří svařené víno nevyhledávají, můžete nabídnout voňavý jablkový koláč.
Velkoobchod potravin Bidfood jako jediný poskytuje zdarma svým zákazníkům online nástroj na tvorbu kalkulací. Receptové kalkulační listy v e-shopu slaví 1. rok! Mezi více než 200 recepty si vyberou hospody na růžku, lázeňské hotely, cukrárny i stánky na koupališti. Zadávat lze i vlastní receptury.
Tým školní jídelny Gymnázia a SOŠ dr. Václava Šmejkala v Ústí nad Labem se před rokem rozšířil o novou hlavní kuchařku Radku Heřmánkovou, která má bohaté zkušenosti z komerční gastronomie. Za rok se jim podařilo naučit děti jíst polévky i maso. Jak jídla připravují a jak jsou důležité kvalitní suroviny, nám barvitě líčila paní Radka.
"V e-shopu mám kdykoliv k dispozici kalkulace v aktuálních cenách a můžu sledovat, jestli náklady na suroviny stále odpovídají cenám, za které pak jídlo prodávám.“ Říká Miroslav Mrázek, majitel restaurace Pizza Taverna v Rychnově nad Kněžnou.
"Snažíme se dětem připravovat podle současných trendů lehčí a zdravější jídla. Na e-shopu hledáme recepty na ryby, těstovinové i zeleninové saláty.“ Říká Monika Jiroušková, vedoucí školní jídelny ZŠ Praha - Dolní Chabry.