Téma # soutěž

Ocenění získali hoteliéři a provozovatelé restaurací, kteří kvalitou poskytovaných služeb inspirují ostatní a nad rámec svých podnikatelských činností podporují rozvoj oboru. Bidfood gratuluje oceněným i všem nominovaným kandidátům.
Nakladatelství TopLife Czech zpracovalo stovky zpráv nezávislých inspektorů z návštěv restaurací v České republice a hlasy v anketě Nejlepší šéfkuchař. Během vyhlášení výsledků projektu Nejlepší restaurace byl pokřtěn stejnojmenný průvodce. Současně vznikla Velká kuchařka světových kuchyní, na které se podíleli i ocenění šéfkuchaři.
V rámci příprav na kuchařskou olympiádu IKA 2020 se Juniorský národní tým AKC ČR vydal do slovinské Lublaně vyzkoušet nejsložitější kuchařskou soutěžní kategorii Chef's Table. Získal tak cenné rady i prvenství v kategorii! Juniorský národní tým vede Marek Svoboda, Executive Chef Bidfood.
Polední bezlepkové menu s využitím zvěřiny nebo hovězího masa bylo tématem letošního ročníku soutěže Školní jídelna chutně a zdravě. Bidfood gratuluje vítězům a těší se na zástupce školních jídelen z celé ČR v příštím ročníku.
Nejlepším kuchařem České republiky se stal Vojtěch Petržela, na druhém místě se umístil Přemysl Douša a třetí místo obsadil Tomáš Horák. Bidfood gratuluje vítězům i všem finalistům ke skvělým výkonům!
2. ročník soutěže pro mladé talentované absolventy gastronomických a hotelových škol ovládla Kateřina Hubáčková. Ovšem výhrou byla pro všech 24 soutěžících samotná účast. Získali cenné zkušenosti a dostali příležitost k nastartování úspěšné kariéry v gastronomii.
Rekordních 125 soutěžících z více než čtyřiceti tuzemských i zahraničních škol bojovalo na brněnském výstavišti o zlaté medaile v oborech cukrář, kuchař, číšník, barman, barista a teatender.
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR získal zlatou medaili za tříchodové menu a stříbrnou za kuchařské a cukrářské umění – celkově se umístili na 8. místě. Vojtěch Petržela v carvingu porazil slavné asijské mistry a zvítězil! InterGast Culinary Team se v regionálních týmech umístil na 4. místě.
Letní veletrh gastronomických talentů a perspektivních zaměstnavatelů. I tak by se dala popsat soutěž pro absolventy škol, kteří chtějí nastartovat úspěšnou kariéru v gastronomii.
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR zvítězil na nejprestižnější asijské soutěži FHA Culinary Challenge 2018 v Singapuru. V konkurenci třiceti týmů z celého světa získal bronzovou sošku lva, národní symbol Singapuru.