Téma # těstoviny

Kdo ochutná pravé italské těstoviny nebo gnocchi, už jiné nechce. Výběr malých balení z širokého sortimentu specialit italské a středomořské kuchyně najde své místo v prodejně v koutku italské kuchyně, kam se budou zákazníci rádi vracet, nebo v menších gastronomických provozech.
Kdo si zakládá na výrobě čerstvých těstovin z kvalitních surovin, ale nemá čas nebo dalšího kuchaře, měl by zbystřit. Vejce slepic z volného výběhu a italská semolinová mouka jsou základem plněných i neplněných chlazených těstovin De Angelis. Díky bronzovým matricím vypadají tyto vaječné těstoviny jako domácí a dobře absorbují omáčku.
Láska prochází žaludkem. Co víc si přát na talíři než symbol lásky? Srdíčka Surgital jsou drahokamem mezi plněnými slanými těstovinami.
Nejlepší způsob uchování čerstvých těstovin je jejich šetrné zmrazení. Díky tomu lze kdykoliv odebrat přesné množství a vyvarovat se tak vzniku zbytků. Koncept IQF čerstvých těstovin představil zákazníkům a obchodním zástupcům Bidfood šéfkuchař Davide Lippi Bruni z italské rodinné firmy Surgital.
Potravinová intolerence na obilný lepek je dnes velmi rozšířeným jevem. Klade tak nové nároky na stravovací provozy i restaurace. Bidfood nabízí bezlepkovou alternativu k běžným těstovinám – ucelenou řadu rýžových přílohových těstovin a nudlí Risolino, které se nerozváří, nerozpadají a drží tvar.
Sušené semolinové těstoviny Dell Castello všech tvarů včetně oblíbených makaronů exkluzivně v ČR distribuuje Bidfood. Těstoviny Dell Castello z tvrdozrnné pšenice mají vynikající vlastnosti při vaření, které ocení profesionální i příležitostní kuchaři.
Mouky od Molini Pivetti na pizzu, těstoviny či italský chléb dováží Bidfood přímo z Itálie již druhý rokem. Mouky Pivetti tehdy obstály v pečlivém testu mouk v konkurenci výrobků od sedmi firem a zájem zákazníků správnost volby potvrzuje.