Čerstvé chlazené těstoviny jako domácí

Armando de Angelis | čerstvé chlazené těstoviny – tortellini
Kdo si zakládá na výrobě čerstvých těstovin z kvalitních surovin, ale nemá čas nebo dalšího kuchaře, měl by zbystřit. Vejce slepic z volného výběhu a italská semolinová mouka jsou základem plněných i neplněných chlazených těstovin Armando de Angelis. Jejich vaječné těstoviny se vyrábí pomocí bronzových matric, které dodávají vzhled domácích těstovin a řadu výhod.

Použití bronzových matric

Armando de Angelis | čerstvé chlazené těstoviny – bronzové matrice

V Armando de Angelis  vyrábí těstoviny tradičním způsobem s použitím bronzových matric (trafilatura al bronzo). Díky nim je povrch těstovin drsnější a celkový vzhled přirozenější. Těstoviny působí dojmem domácí výroby, lépe se vaří „al dente“ a lépe absorbují omáčku.

Čerstvé chlazené těstoviny Armando de Angelis mají i bez konzervantů záruku až 50 dní. Navíc na skvělou výslednou chuť plněných i neplněných těstovin se lze pokaždé spolehnout.

Vyrábět tradiční těstoviny moderní metodou...

Motto Armando de Angelis

Společnost Armando de Angelis byla založena v roce 1983. Sídlí ve Villafranca v provincii Verona. Po 35 letech má 100 zaměstnanců, vlastní dvě továrny na výrobu čerstvých těstovin a třetí na výrobu čerstvé pizzy.

Vysoce kvalitní semolina, vejce a bohaté náplně

Armando de Angelis – Ripieni di Gusto | čerstvé chlazené plněné těstoviny

Na výrobu těstovin Armando de Angelis se používají pouze vejce od slepic z volného výběhu. Pět vajec připadá na jeden kilogram italské mouky z tvrdozrnné pšenice (semoliny). V těstovinách nejsou konzervanty, barviva nebo glutamáty.

Do náplní se zpracovává vždy prvotní surovina – čerstvé maso, zelenina nebo sýr. Nepoužívají se pyré ani polotovary. U klasické řady tvoří náplně pěkných 30 až 40%, u vyšší řady Ripieni di Gusto dokonce 45 až 52%.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Armando de Angelis
Galerie: 
Armando de Angelis | čerstvé chlazené těstoviny – výroba
Armando de Angelis | čerstvé chlazené těstoviny – výroba
Armando de Angelis | čerstvé chlazené těstoviny – výroba
Armando de Angelis | čerstvé chlazené těstoviny – výroba
Mohlo by vás zajímat
Latteria Soresina | Provolone
Grana Padano, Provolone a Parmigiano Reggiano jsou základem sýrařské výroby Latteria Soresina. Tato významná mlékárna si zakládá na udržení původních chutí sýrů. I proto zpracovává výhradně italské mléko.
Biraghi | Ricotta
Moderní mlékárna Biraghi se proslavila vlastním extra tvrdým sýrem Gran Biraghi, který má kvalitu sýru Grana Padano, ale nižší cenu. Vyrábí také vynikající gorgonzolu či ricottu, vše výhradně z italského mléka.