Bravurní špekáčky
Buřty na pivu, ohřáté nebo grilované špekáčky s hořčicí a křenem, utopenci, buřty opečené venku na ohni... Vázané špekáčky Bravur, novinka z Bidfoodu Dýšina, vynikají vyváženou chutí masa a vůní, kterou získávají během uzení na bukovém dřevě.
Sen o vlastních špekáčcích se v Bidfoodu naplnil nečekaně rychle. Ladění receptury, ochutnávky vzorků a testování různých úprav špekáčků trvalo několik měsíců. V červnu, po nalezení ideálního složení, aby ze špekáčku Bravur vznikl v láku skvělý utopenec a buřt nad ohněm nepraskal, zbývalo vyřešit poslední otázku: Jak špekáčky vázat.
Slovo dalo slovo a Bidfood 1 500 000 Kč na nový vázací stroj. Do měsíce byl v Dýšině u Plzně. Stroj na vázání špekáčků má úctyhodnou kapacitu 200 kusů za minutu. Nyní už jsou špekáčky Bravur od zkušených uzenářských mistrů z Bidfoodu Dýšina skladem. Chutnají bravurně.
Hlavními ingrediencemi špekáčků Bravur jsou vepřové a hovězí maso, sádlo vytvářející typickou mozaiku na řezu, voda nebo led, aby se dílo povedlo, a nezbytné koření. Promíchané dílo se plní do jedlého vepřového střívka, váže a na závěr udí na bukovém dřevě, čímž ke skvělé chuti získá také neodolatelnou vůni.
K dispozici na mujBidfood.cz:
- 724409 Špekáčky vázané Bravur 20 x cca 100 g
Pro všechny výrobky Bravur nadále platí, že jsou bez lepku, bez glutamátů, bez alergenů a bravurně vyrobené v Česku. Díky vlastní výrobě v Dýšině u Plzně může Bidfood lépe garantovat vysokou kvalitu i cenovou dostupnost, protože má pod soustavným dohledem celý proces výroby od kontroly vstupních surovin po expedici čerstvých uzenin.