Téma # distribuce

Bidfood otevírá nový cross-dock v Plané u Českých Budějovic. V červnu se zde při náročném dokončování stavby potkávalo i přes 40 pracovníků z osmi různých firem. Tzv. průtokový sklad zrychlí distribuci produktů k zákazníkům.
Bidfood věnuje velkou pozornost obnově speciálně upravených distribučních aut, aby zboží dovezl včas a v pořádku za každého počasí. Udržení teplotního řetězce pro skladování čerstvého chlazeného i zmrazeného zboží je nezbytné k zachování kvality potravin.
Vzpomínáme na rozšíření distribučních a výrobních aktivit na západ. Nejprve jsme si v Mrazírnách Plzeň-Dýšina pronajali prostory pro čtvrté depo. Dnes areál jednoho z největších mrazírenských skladů v Česku vlastníme a investujeme především do zdejších výrob.
Vzpomínáme, jak jsme přerostli dánskou matku a následně odkoupili BHJ Garant, dvojku gastronomického trhu. Díky tomu jsme získali nejen 3. hokejový mančaft, ale hlavně 3. depo ve Velkém Meziříčí a skvělý nápad s tour, z které se vyklubalo Bidfood Expo, největší gastronomická událost pro odbornou veřejnost.
Na fakturách k zaplacení bankovním převodem se nově objevuje QR kód s označením QR platba. Díky kódu již není potřeba přepisovat platební údaje. Stačí prostřednictvím mobilního bankovnictví načíst QR kód.
Zbavte se starostí! Bidfood je výběrním místem pro stravenky Sodexo – Gastro Pass, Edenred – Ticket Restaurant a Up – Cheque Déjeuner. Stravenky odevzdáte řidiči při převzetí zboží, které můžete platit také hotově nebo platební kartou.
Vzpomínáme na rok 1997. Jak postupně sílilo naše tržní postavení v oblasti Čech, hledali jsme silného partnera pro distribuci našich výrobků na Moravě. Nejvhodnějším kandidátem se jevil opavský Oceán, největší mrazírna na severní Moravě.
Vzpomínáme na rok 1996 a zásadní slovenský krok. Nově založená společnost měla kancelář s jedním faxem a počítačem. Přicházelo se do ní přes čekárnu zubaře. Kořeny působení na Slovensku ovšem sahají do roku 1991, kdy první slovenské velkoobchody začaly kupovat od Nowaca rybí prsty, filé a hranolky.
Vzpomínáme na rok 1993, kdy jsme již po třech letech působení na českém trhu pocítili nutnost vybudovat si vlastní distribuční zázemí. Naše zkušenosti se stavbou mrazicích skladů byly nulové a podle toho také naše první stavba dopadla.
Děkujeme řidičům, skladníkům, fakturantkám, nákupčím, dělníkům ve výrobě, řezníkům a všem dalším zaměstnancům Bidfoodu! Díky nim se i přes řadu nečekaných překážek dostávají potraviny do maloobchodních prodejen a kuchyní nemocnic nebo domovů seniorů i v těch nejmenších, nejodlehlejších nebo dokonce uzavřených obcích.