Téma # smažené pokrmy

Všechny fanoušky smaženého hermelínu nebo camembertu přesvědčí chuť vyzrálého plísňového sýru a krémová konzistence. Nový obalovaný camembert Nowaco z Opavy si mohou vychutnat třeba se salátem či jen tak s brusinkami. Po úspěchu v gastronomii přichází celé sýry i trojhránky nově také v malých baleních na doma.
K dobrému pití patří dobré jídlo. Rational dodá na klíč technologické vybavení, Bidfood se postará o suroviny a recepty. S konceptem Easy Bar menu je příprava 11 pokrmů opravdu snadná, pro každého.
Nová obalovací linka sestává z 16 samostatných strojů od tvarovače přes obalovací sekci s mokrými a suchými směsmi až po fritovací a zmrazovací tunely. Lze na ní vyrábět obalovaný předsmažený sýr i bramborové krokety nebo játrové knedlíčky.
Úspěch kuřecích stripsů Nowaco nenechal zákazníky dlouho čekat na další drůbeží novinky: ostrou variantu Hot stripsy, americkou klasiku Jižanské špalíčky neboli kuřecí maso v jemně pikantní panádě a kuřecí řízky. Všechny již k dostání v každém dobrém obchodě.
Přestože klasický slunečnicový olej není vhodný na smažení a fritování, české domácnosti ho tak většinou používají. Existuje však i slunečnicový HOSO olej Coronet Exclusive s bodem zakouření až 230 °C, který se výborně uplatní i na smažení a lehké fritování.
Jemně pikantní Jižanské špalíky, šťavnatý kuřecí Kyjev nebo medailonky se špenátovou náplní mohou snadno osvěžit nabídku jídel. Kuřecí výrobky SuperDrob skvěle chutnají a na jejich kvalitu se spoléhají zákazníci z celé Evropy.
Z velmi kvalitní rybí suroviny se vyrábí vynikající nugety, které se v gastronomii osvědčily jako hlavní jídlo i chuťovka na rautech. Nyní přichází varianta v maloobchodním balení pod značkou Nowaco.
Alternativou k obalovanému smaženému rybímu masu – prstům, porcím filé nebo celým filetám – při bezlepkové dietě jsou nemleté rybí prsty bez lepku značky Nowaco. Díky vyladěnému křupavému obalu z rýžové a kukuřičné mouky chutnají k nerozeznání od klasických rybích prstů.
Každý rafinovaný rostlinný olej v něčem vyniká a pro každý účel se nejlépe hodí jiný. Víte například, proč nepoužít k přípravě majonézy slunečnicový olej? A který fritovací olej nebo tuk nepřenáší chutě a pachy mezi fritovanými pokrmy?