Téma # snídaně

Oblíbenost původních výrobků od regionálních řezníků a uzenářů roste. I proto Bidfood rozvíjí spolupráci také s menšími rodinnými firmami. Jejich uzeniny distribuuje po celé ČR pod společnou značkou Farma Jeníkov.
Když italský právník Beniamino Cipparoli otevíral svou kavárnu v jihoitalském městě Bari, nebyl spokojen s kávou, která byla tehdy k dostání. Proto si připravil kávovou směs sám. Tak se v roce 1932 začala psát historie dnešní moderní společnosti SAICAF.
Bidfood přichází se zcela novou řadou jemného pečiva z vlastního výrobního závodu v Opavě. Sladké mřížky a slané snacky Bagetier z jemného těsta plundrového typu uchvátí zlatavou barvou a lahodnými bohatými náplněmi.
Hotel nebo penzion se s hosty loučí snídaní – přeje jim krásný den a těší se na shledanou. Bohužel občas je ze složení a způsobu servírování snídaně spíše slyšet sbohem, navždy. Bidfood nedávno představil již druhý katalog Den začíná snídaní..., s kterým lze snídani vždycky o kousíček vylepšit.
Řeznictví a uzenářství U Dolejších v Davli se zabývá zpracováním masa a masných výrobků již od roku 1901. V seriálu Uzeniny z regionů se představuje již pátá rodinná firma, jejíž uzeniny Bidfood distribuuje po celé ČR. V sortimentu uzenin naleznete davelských výrobků nejvíce – šest desítek.
Bidfood distribuuje uzeniny ze všech koutů České republiky. Obvykle jde o rodinné firmy. Brněnský Steinex navázal v roce 1994 na mimořádně dlouhou tradici výroby a zkušenosti pěti generací řeznických a uzenářských mistrů. Spojení jména Steinhauser s řeznickým řemeslem se datuje už od roku 1846!
Oblíbenost původních výrobků od regionálních řezníků a uzenářů roste. I proto s nimi velkoobchod potravin Bidfood rozvíjí v posledních letech spolupráci. Přibližme si rodinnou společnost Beskydské uzeniny Chodura s téměř stoletou tradicí.