Pršutérie z Českého středohoří
25. 9. 2020

Pršutérie z Českého středohoří

Řemeslné uzenářské speciality z rodinné Pršutérie Chovaneček jdou svým složením naproti zdravému způsobu života. Tajemství výroby v Pršutérii Chovaneček tkví ve starém postupu. Nezastupitelnou úlohu hraje solení nasucho, čas, teploty, vlhkost, jemné zauzení na bukových štěpkách, proudění vzduchu a opět čas.

Chovanečkovi vyrábí své klasické pršuty z vepřového a hovězího masa. V sortimentu najdeme i speciality z jehněčího masa, zvěřiny, kachen či hus. Sami na farmě chovají krávy, ovce a kozy. Na svazích vrchu Hradiště a Lysé hory v Českém středohoří obnovují kulturní přírodní krajinu i včelaří. Jejich dřina dává smysl.

Farma Chovaneček Hlinná | ovce

Bidfood s úspěchem distribuuje první čtveřici exkluzivních výrobků z Pršutérie Chovaneček po celém Česku:

  • Pršuto pancetta vyrobená z vepřového boku a jemně zauzená
  • pečená šunka od kosti v nejvyšší jakosti Praga Rustico bez kosti s tukovým krytím a kůží
  • hovězí šunka v pepři z ořechu ze zadní kýty
  • myslivecké klobásy, které skvěle vyniknou na grilu

Již brzy se portfolio uzenin z Pršuterie Chovaneček rozšíří o další pršuty a fermentované výrobky.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou:

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí