Bravurní klobásy a párky vlastní výroby
3. 2. 2023

Bravurní klobásy a párky vlastní výroby

Pikantní a bavorské klobásy Bravur zaznamenaly obrovský úspěch na vánočních trzích. Nyní míří na hory! A s nimi skvělé párky tří receptur, nově i ve snídaňových mini variantách. Klobásy a párky Bravur vyrábí Bidfood v Dýšině u Plzně.

Sortiment vlastních uzenin z Dýšiny u Plzně se rozrůstá všemi směry. Vedle kabanosu a špekáčků tu je i řada klobás a párků. Každý druh výrobků znamená další investice. Výrobě klobás a párků předcházel nákup vakuové narážečky s přetáčením za 3 miliony a kutru s objemem 325 litrů za dalších 6 milionů Kč.

Klobásy na gril

Hitem trhů se stala dvojice klobás – Bavorská a Pikantní. Bílá Bavorská klobása s oregánem díky přírodnímu vepřovému střívku na grilu nepraská. Příjemně Pikantní klobása z vepřového a hovězího masa se pyšní vyladěnou recepturou.

Bravur | Šunková, sedlácká a pikantní klobása | 724413

Na výběr je také tmavá kulerovaná Sedlácká klobása a šťavnatá Šunková klobása. Obě výborně okořeněné v přírodním střívku.

Párky

Z první trojice párků si vybere každý. Mají shodnou hmotnost cca 50 g a délku přibližně 17 cm. Vídeňský párek Bravur je nejlepší. Vysoký obsah vepřového a hovězího masa, perfektně ochucený a v křupavém jemném skopovém střívku.

Bravur | Vídeňské párky | 724403

Klasický Jemný párek z vepřového a hovězího masa v jedlém kolagenním střívku je zlatou střední cestou. Pro milovníky nízkých cen a jemného kuřecího masa pak nechybí Kuřecí párek.

Mini párky

Stejné receptury, ale poloviční délku a hmotnost 25 g má trojice mini párků. Opět je na výběr Vídeňský, Jemný a Kuřecí.

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí