Bravurní klobásy a párky vlastní výroby
Pikantní a bavorské klobásy Bravur zaznamenaly obrovský úspěch na vánočních trzích. Nyní míří na hory! A s nimi skvělé párky tří receptur, nově i ve snídaňových mini variantách. Klobásy a párky Bravur vyrábí Bidfood v Dýšině u Plzně.
Sortiment vlastních uzenin z Dýšiny u Plzně se rozrůstá všemi směry. Vedle kabanosu a špekáčků tu je i řada klobás a párků. Každý druh výrobků znamená další investice. Výrobě klobás a párků předcházel nákup vakuové narážečky s přetáčením za 3 miliony a kutru s objemem 325 litrů za dalších 6 milionů Kč.
Klobásy na gril
Hitem trhů se stala dvojice klobás – Bavorská a Pikantní. Bílá Bavorská klobása s oregánem díky přírodnímu vepřovému střívku na grilu nepraská. Příjemně Pikantní klobása z vepřového a hovězího masa se pyšní vyladěnou recepturou.
Na výběr je také tmavá kulerovaná Sedlácká klobása a šťavnatá Šunková klobása. Obě výborně okořeněné v přírodním střívku.
Párky
Z první trojice párků si vybere každý. Mají shodnou hmotnost cca 50 g a délku přibližně 17 cm. Vídeňský párek Bravur je nejlepší. Vysoký obsah vepřového a hovězího masa, perfektně ochucený a v křupavém jemném skopovém střívku.
Klasický Jemný párek z vepřového a hovězího masa v jedlém kolagenním střívku je zlatou střední cestou. Pro milovníky nízkých cen a jemného kuřecího masa pak nechybí Kuřecí párek.
Mini párky
Stejné receptury, ale poloviční délku a hmotnost 25 g má trojice mini párků. Opět je na výběr Vídeňský, Jemný a Kuřecí.
Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou:
Nebo v kategoriích: