Mistrovské klobásy ke grilování
Desetitisíce fanoušků Mistrovství světa v hokeji a návštěvníků trhů na Staroměstském náměstí si rádi pochutnávají na klobásách Bravur. Uzenářští mistři z Bidfoodu Dýšina dovedli klobásy i špekáčky vhodné na opékání k dokonalosti. Mají vysoký obsah masa, neobsahují alergeny a perfektně se s nimi pracuje.
Klobásy a špekáčky Bravur mají kvalitní složení. Neobsahují lepek ani stopy dalších alergenů. Naráží se do vepřového střeva, takže při opékání na grilu nebo na otevřeném ohni nepraskají. Jejich kvalitu řádně prověřila praxe na největších společenských akcích v Česku.
Pikantní & Staroměstské klobásy
Mírně pikantní Staroměstské klobásy s 97% obsahem masa dostaly jméno podle Vánočních a Velikonočních trhů, kde se před několika lety úspěšně prosadily. Možná je to díky ideálnímu poměru vepřového a hovězího masa, možná díky vyváženému ochucení.
Vedle standardních klobás (150 g) jsou k dispozici také XL klobásy (180 g) a malobalení (2x 180 g).
Bylinkové & Bavorské klobásy
Žádná pořádná nabídka z grilu se neobejde bez jemných bílých klobás. Bylinkové i Bavorské klobásy Bravur obsahují shodně 95 % vepřového masa. O příjemné aroma se stará oregáno.
Kromě Bylinkových (150 g) a Bavorských (180 g) klobás se v Dýšině vyrábí také malobalení Bavorských mini klobásek (25 g).
Andělské & Ďábelské špekáčky
K běžným vázaným "andělským" špekáčkům (83 % masa) se nově přidali kulerované Ďábelské špekáčky (82 % masa). Oba druhy obsahují vepřové i hovězí maso a vepřové sádlo.
Ďábelské špekáčky měly premiéru letos před Pálením čarodějnic. Barvu jim dává kulér (potravinářský karamel) a mírně pikantní chuť troška chilli.
Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz: