Tradiční české bramboráky
10. 5. 2017

Tradiční české bramboráky

Proč dělat vlastní, když Bidfood nabízí ručně vyrobené bramboráky jako od babičky? Na výběr je z několika velikostí – přílohové, střední či bramboráková kapsa. Pro maloobchod se v české rodinné firmě vyrábí také bramboráky s uzeninou.

Osvědčená česká receptura

Všechny bramboráky v balení pro gastronomii mají zcela shodné složení těsta – čerstvé brambory (nikoliv sušené), mouka, majoránka a česnek. Bramboráky s uzeninou v maloobchodním balení obsahují navíc pouze oblíbenou Vysočinu.

Přílohové bramboráky se vyrábí v hmotnostech 40 g (ø 6 cm) a 50 g (ø 10 cm). Bramboráky s uzeninou mají rovněž 50 g (ø 10 cm). Velikostně následuje střední o váze 120 g (ø 14 cm). Velký bramborák 200 g (ø 18 cm) se prodává přehnutý jako kapsa, jejíž předností je, že v ohybu nepraská.

Dobroty babičky Kláry | Bramborák s uzeninou | 335089

Bez palmového oleje na grilovací desce

Bramboráky se smaží na 100% slunečnicovém oleji na grilovací desce. Výjimku tvoří nejmenší bramboráčky 40 g, které se jako jediné formují pomocí tvořítka do tvaru puku a proto se na rozdíl od klasických placek prodávají nepředsmažené.

Bramboráky pod značkami Nowaco a Dobroty babičky Kláry se dělají ručně. Exkluzivně pro Bidfood je vyrábí rodinná firma Štorkán Gastro z Felbabky u Hořovic.

Bramboráky můžete objednat na mujBidfood.cz, pro gastronomii:

nebo v maloobchodním balení:

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí