Tradiční české bramboráky

Proč dělat vlastní, když Bidfood nabízí ručně vyrobené bramboráky jako od babičky? Na výběr je z několika velikostí – přílohové, střední či bramboráková kapsa. Pro maloobchod se v české rodinné firmě vyrábí také bramboráky s uzeninou.

Nowaco | bramboráky české | porovnání

Osvědčená česká receptura

Všechny bramboráky v balení pro gastronomii mají zcela shodné složení těsta – čerstvé brambory (nikoliv sušené), mouka, majoránka a česnek. Bramboráky s uzeninou v maloobchodním balení obsahují navíc pouze oblíbenou Vysočinu.

Přílohové bramboráky se vyrábí v hmotnostech 40 g (ø 6 cm) a 50 g (ø 10 cm). Bramboráky s uzeninou mají rovněž 50 g (ø 10 cm). Velikostně následuje střední o váze 120 g (ø 14 cm). Velký bramborák 200 g (ø 18 cm) se prodává přehnutý jako kapsa, jejíž předností je, že v ohybu nepraská.

Dobroty babičky Kláry | Bramborák s uzeninou | 335089

Bez palmového oleje na grilovací desce

Bramboráky se smaží na 100% slunečnicovém oleji na grilovací desce. Výjimku tvoří nejmenší bramboráčky 40 g, které se jako jediné formují pomocí tvořítka do tvaru puku a proto se na rozdíl od klasických placek prodávají nepředsmažené.

Bramboráky pod značkami Nowaco a Dobroty babičky Kláry se dělají ručně. Exkluzivně pro Bidfood je vyrábí rodinná firma Štorkán Gastro z Felbabky u Hořovic.

Sortiment můžete objednat na mujBidfood.cz:
Pro gastronomii
335100 Bramboráčky přílohové 40 g (nepředsmažené; ø 6 cm) 1 x 120 ks
335131 Bramborák český přílohový 50 g předsmažený (ø 10 cm) 5 x 20 ks
335102 Bramborák český střední 120 g předsmažený (ø 14 cm) 1 x 40 ks
335103 Bramboráková kapsa 200 g předsmažená (ø 18 cm) 1 x 20 ks
Maloobchodní balení
335089 Bramborák s uzeninou a česnekem 50 g (předsmažený; ø 10 cm) 10 x 400 g
Galerie: 
Nowaco | bramboráky české | výroba
Nowaco | bramboráky české | výroba
Nowaco | bramboráky české | výroba
Nowaco | bramboráky české | výroba
Mohlo by vás zajímat
Vyrobeno podle české cechovní normy
Zpracování mořských ryb v kralupském Bidfoodu má tradici již přes 20 let. Bidfood vyrábí podle českých cechovních norem. V mrazicích pultech obchodů se tak objevují první dva výrobky Nowaco s novým logem "Vyrobeno podle české cechovní normy".
Nowaco | špenát listový porce
Víte, že nejlepší špenát v Evropě roste v Belgii? A pro zmrazený listový špenát se sklízí výhradně mladé rostliny? A proč je sekaný špenát levnější?