Tradiční české bramboráky
Proč dělat vlastní, když Bidfood nabízí ručně vyrobené bramboráky jako od babičky? Na výběr je z několika velikostí – přílohové, střední či bramboráková kapsa. Pro maloobchod se v české rodinné firmě vyrábí také bramboráky s uzeninou.
Osvědčená česká receptura
Všechny bramboráky v balení pro gastronomii mají zcela shodné složení těsta – čerstvé brambory (nikoliv sušené), mouka, majoránka a česnek. Bramboráky s uzeninou v maloobchodním balení obsahují navíc pouze oblíbenou Vysočinu.
Přílohové bramboráky se vyrábí v hmotnostech 40 g (ø 6 cm) a 50 g (ø 10 cm). Bramboráky s uzeninou mají rovněž 50 g (ø 10 cm). Velikostně následuje střední o váze 120 g (ø 14 cm). Velký bramborák 200 g (ø 18 cm) se prodává přehnutý jako kapsa, jejíž předností je, že v ohybu nepraská.
Bez palmového oleje na grilovací desce
Bramboráky se smaží na 100% slunečnicovém oleji na grilovací desce. Výjimku tvoří nejmenší bramboráčky 40 g, které se jako jediné formují pomocí tvořítka do tvaru puku a proto se na rozdíl od klasických placek prodávají nepředsmažené.
Bramboráky pod značkami Nowaco a Dobroty babičky Kláry se dělají ručně. Exkluzivně pro Bidfood je vyrábí rodinná firma Štorkán Gastro z Felbabky u Hořovic.
Bramboráky můžete objednat na mujBidfood.cz, pro gastronomii:
- 335100 Bramboráčky české přílohové 40 g ø 6 cm
(nepředsmažené) 1 x 120 ks - 335131 Bramborák český přílohový 50 g předsmažený ø 10 cm
5 x 20 ks - 335102 Bramborák český střední 120 g předsmažený ø 14 cm
1 x 40 ks - 335103 Bramboráková kapsa 200 g předsmažená ø 18 cm
1 x 20 ks
nebo v maloobchodním balení:
- 335089 Bramborák s uzeninou a česnekem 50 g ø 10 cm
(předsmažený) 10 x 400 g