Téma # Bidfood Dýšina: drůbež a uzeniny

Na střechách výrob a distribučních dep českého Bidfoodu postupně rostou fotovoltaické elektrárny, které dohromady vyrobí téměř 1,2 GWh ročně. Milionové investice přispějí k přechodu na udržitelnější energetické zdroje a za několik let i k úsporám.
Již deset druhů šunek vyrábí Bidfood v Dýšině u Plzně. Prvních sedm nejoblíbenějších uzenin se dočkalo také plátkované varianty. Na výběr jsou šunky vepřové i kuřecí, kulaté i hranatá, šunky nejvyšší jakosti, výběrové i standardní. Nový stroj nakrájí a vyskládá 20 kg šunky za 1 minutu a 40 vteřin.
Pikantní a bavorské klobásy Bravur zaznamenaly obrovský úspěch na vánočních trzích. Nyní míří na hory! A s nimi skvělé párky tří receptur, nově i ve snídaňových mini variantách. Klobásy a párky Bravur vyrábí Bidfood v Dýšině u Plzně.
Buřty na pivu, ohřáté nebo grilované špekáčky s hořčicí a křenem, utopenci, buřty opečené venku na ohni... Vázané špekáčky Bravur, novinka z Bidfoodu Dýšina, vynikají vyváženou chutí masa a vůní, kterou získávají během uzení na bukovém dřevě.
K řadě uzených mas, slanině a k deseti druhům šunek Bravur se nově přidala pětice měkkých salámů. Gothaj, junior, lázeňský, šunkový a nejnovější lyonský salám se ve své třídě mohou chlubit špičkovou kvalitou.
Již pět let patří mezi společnosti skupiny Bidfood CZ a SK také Mrazírny Plzeň-Dýšina. Díky skvělé přátelské spolupráci se zde významně rozrostla výroba. Úspěchy slaví nová uzenářská značka Bravur i vysoce kvalitní drůbeží výrobky a masové speciality DD. Sbližování společností vyvrcholilo změnou názvu na Bidfood Dýšina.
Šunky Bravur zaujaly zákazníky kvalitou i designem obalů. Bidfood v Dýšině u Plzně úspěšně rozjel uzenářskou výrobu v květnu 2018. Dnes nabízí desítku vlastních šunek Bravur ve třech třídách jakosti; z kuřecího, krůtího nebo vepřového masa; kulaté, hranaté i šunku od kosti. Všechny skvěle chutnají, neobsahují glutamát, lepek ani jiné alergeny.
Výborné drůbeží rolády Nowaco se skládají ze šťavnatého kachního či kuřecího steaku a fáše plné masa, u kachní rolády s játry. Chalupářské šišky Nowaco si zákazníci rychle oblíbili kvůli vyvážené chuti kuřecího a uzeného masa.
Ručně vyrobené kuřecí, krůtí či kachní rolády, sekaná nebo masové koule nabízí Bidfood pod značkou DD. Poblíž Plzně tak vznikají výjimečné polotovary domácí kvality a vzhledu za rozumnou cenu.
Bourárna, masná výroba a balírna prošly v roce 2017 zásadní rekonstrukcí. Zkušený tým započal s vývojem produktů pod značkami DD a Bravur. Všechny produkty se vyrábí ručně – proto vypadají a chutnají jako domácí. Cílem je nabízet výjimečnou kvalitu za rozumnou cenu.