Téma # cukrárny

Řadu exkluzivní kopečkové zmrzliny La Panna letos rozšiřuje Carrot Cheesecake. Moderní evropské chutě zmrzlin La Panna ohromují v pohárech a jsou hitem léta. Jejich receptury vychází z tradiční italské řemeslné zmrzliny. U této značky jsou od počátku samozřejmostí nazdobené gastro vany.
Dobré jméno restauraci či cukrárně utváří i dobrá zmrzlina. Ta může být lahodnou tečkou za obědem nebo večeří. Výborně se hodí jako osobitá součást dezertu s příznivým food cost. Oživte nabídku nejžádanějších kopečkových zmrzlin, specialit a sorbetů stejně jako to každou sezónu dělá Prima.
Poctivé ovocné pyré Monin je základ. Se startovacím setem, který exkluzivně nabízí Bidfood, lze připravit horké ovocné limonády tří příchutí – yuzu, borůvka a třešeň. Set obsahuje také sklenice na horké nápoje a propagační materiál.
Odborníci značky Debic mají dokonale pod kontrolou kvalitu smetany a vyvíjí technologie zítřka. Vysoce kvalitní mléčné výrobky Debic jsou stvořeny přímo pro profesionály – kuchaře, pekaře a cukráře.
Trend domácích ovocných limonád je u nás i v zahraničí na vzestupu. Namíchejte vlastní limonády z kvalitních ovocných pyré Monin, přidejte led Jedu v ledu! a zmrazené ovoce Nowaco. Limonádu můžete servírovat také s sebou do pytlíku. Máme pro Vás kompletní limonádový program.
Po ničivém požáru cukrářského gigantu Pfalzgraf se opět vrací vynikající koláče a dorty do sortimentu Bidfood. Navíc přichází několik zajímavých novinek. Přestože hluboce zmrazené koláče a dorty produkuje jeden z nejmodernějších evropských závodů, drží si kvalitu ruční výroby.
Sortiment zrnkové kávy v gastro balení a kapslí Lavazza se rozšířil o 250 g balení mleté i zrnkové kávy. Pro nezávislý maloobchodní trh se Bidfood stal výhradním distributorem kávy od rodinné firmy Lavazza, která letos slaví 120 let od založení. Jak to tedy začalo?
Křupavý croissant s máslem, neodolatelná višňová kapsa, další zcela upečené populární donuty či vynikající bezlepkový dort patří k novinkám v sortimentu pečiva. Nalákejte zákazníky s novou chutí!
Dorty z Café Girafe si získaly srdce zákazníků nejen v Suchdole, ale i v mnoha renomovaných podnicích. Cukrářský mistr Aleš Hölzel se rozhodl odkrýt tajemství výroby několika z nich – recepty najdou zákazníci Bidfoodu po přihlášení do e-shopu.
Chcete se stát v očích vašich hostů mistrem cukrářem a cukr v kuchyni je váš nepřítel? Jestli odpovídáte ano, vyjměte dort z mrazáku a za pár hodin můžete servírovat třeba čerstvý sacher - měkký nadýchaný dort s jemným meruňkovým džemem a čokoládovou polevou.