Přejít k hlavnímu obsahu
Main navigation
Pro zákazníky
+
Jak objednat
Export
Gastrostudio
Banquet tým
Fresh Fish Service
Bidfood Expo
Pro dodavatele
+
Chci dodávat do distribuce
Chci dodávat do výroby
Obchodní podmínky
Etický kodex
Sortiment
+
Kategorie výrobků
Katalogy
Naše značky
O nás
+
Novinky
Historie
Společnosti
Bidworld
ESG
Certifikáty
Doplňkové menu
Volná místa
FAQ
Kontakt
CZ
sk
hu
de
en
pl
uk
Vyhledávání
Hledat
E-shop
Chci nakupovat
Menu
Drobečková navigace
Domů
O nás
Novinky
hovězí
Téma
#hovězí
2. 7. 2020
30 let s Vámi: 2003 | otevření zpracovny masa v Kralupech
Přečíst
8. 11. 2016
Maso, jeho dělení a použití 5 | Telecí maso
Přečíst
19. 10. 2016
Maso, jeho dělení a použití 4 | Steakové maso
Přečíst
26. 9. 2016
Maso, jeho dělení a použití 3 | Irské hovězí maso
Přečíst
6. 9. 2016
Maso, jeho dělení a použití 2 | Hovězí maso
Přečíst
7. 4. 2015
Vepřové, skopové, kozí a drůbeží maso zažívá revoluci ve značení
Přečíst
6. 1. 2015
Nová legislativa 3 | Údaje u masa & Big 7
Přečíst
18. 7. 2012
Hovězí steak vyzrálý jako víno
Přečíst
Cookie Consent by
Free Privacy Policy website