Téma # individuální péče

Největší gastronomická událost pro odbornou veřejnost v Česku díky vám znovu pokořila všechny dosavadní rekordy. Téměř 10 000 gastronomických odborníků se sešlo na třídenním veletrhu Bidfood Expo 2022, aby sledovali show sedmi šéfkuchařů a ochutnali, co je nového.
Největší tuzemská gastronomická událost pro odbornou veřejnost se nezadržitelně blíží. Přípravy 14. Bidfood Expo finišují. Program kuchařských show na Star Stage, degustací v expozicích a prezentací na Podiu je sestaven.
Česká gastronomická scéna žije po celé jaro přípravami na kulinářské soutěže. Kuchaři, cukráři i junioři měli tři měsíce na přípravu a zaslání soutěžních prací. Vybraní finalisté budou bojovat o prestižní tituly v rámci Bidfood Expo 2022.
Děkujeme všem zákazníkům za spolupráci a srdečně zveme ke společnému setkání na 14. Bidfood Expo, které se uskuteční v květnu v Praze. Svá kuchařská show letos předvedou Zdeněk Pohlreich, Seabastian Frank, Jan Punčochář, Filip Sajler, Federico Perrone, John Cadieux a Besky.
Halibut atlantický patří k nejchutnějším rybám. V kuchyni hotelu Savoy ve Špindlerově Mlýně si oblíbili jeho pevné, přiměřeně tučné, bílé maso natolik, až si objednali extra úlovek. Z hlubin Norského moře jim tak Fresh Fish Service dovezl jedince se 115 kg.
První letošní zajímavá dodávka celého tuňáka modroploutvého zamířila do restaurace Yamato. Tuňák vážil pěkných 47 kg. Fresh Fish Service je stále připraven splnit přání svým zákazníkům, zajistit kvalitní péči a servis.
Fresh Fish Service plní přání zákazníků. Tentokrát si dvojice japonských restaurací objednala tuňáky modroploutvé. V pátek ráno specialisté Fresh Fish Service doručili impozantní úlovky o hmotnostech 108 a 80 kg.
Z Nového Zélandu do Prahy přiletěl velmi neobyčejný moonfish, jediná celotělově teplokrevná ryba, která má u žaber izolovaný výměník tepla. Ještě nedávno se předpokládalo, že všechny ryby a plazi jsou studenokrevná zvířata. Fresh Fish Service dovezl moonfish na objednávku na speciální akci.
Návštěvy speciálních aut Fresh Fish Service si zákazníci Bidfoodu objednávají již osmým rokem. Kromě běžného sortimentu čerstvých mořských ryb a specialit si mohou objednat i splnění zvláštních přání. Do Yoshihashi Sushi byl v pátek doručen tuňák o váze 93 kg.
Obchodní zástupci pro gastronomii absolvovali praktický kurz přípravy pokrmů s použitím masa sous-vide Banquet. Díky takovým kurzům umí lépe poradit se stavbou menu nebo předat cenné tipy. Vyzkoušeli si přípravu pokrmů vhodných pro obyčejné hospody, jídelny i restaurace top hotelů.