4 dokonalá jídla za 1 hodinu
10. 3. 2020

4 dokonalá jídla za 1 hodinu

Obchodní zástupci pro gastronomii absolvovali praktický kurz přípravy pokrmů s použitím masa sous-vide Banquet. Díky takovým kurzům umí lépe poradit se stavbou menu nebo předat cenné tipy. Vyzkoušeli si přípravu pokrmů vhodných pro obyčejné hospody, jídelny i restaurace top hotelů.

Bidfood neustále vzdělává své obchodní zástupce. Tentokrát si po teoretické části všichni vlastnoručně vyzkoušeli, jak se pracuje s masem sous-vide Banquet. Každý pětičlenný tým měl za úkol připravit během 60 minut čtyři pokrmy:

  • Vepřová pečeně Ondráš
    (pečeně sous-vide zapečená v bramborákovém těstě)
  • Krůtí roláda se salátem
    (pepitky, bulgur, mungo klíčky, cherry rajčata, paprika)
  • Burger s trhaným vepřovým masem,
    holandskou omáčkou, slaninou a čedarem
  • Vepřová panenka v listovém těstě
    s mascarpone, špenátem a slaninou

Přitom na ně dohlíželi zkušení šéfkuchaři Gastro Teamu Bidfood. Obchodní zástupci tak od nich získali řadu zajímavých podnětů, které mohou využít v praxi a předat svým zákazníkům.

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí