10. 3. 2020
4 dokonalá jídla za 1 hodinu
Obchodní zástupci pro gastronomii absolvovali praktický kurz přípravy pokrmů s použitím masa sous-vide Banquet. Díky takovým kurzům umí lépe poradit se stavbou menu nebo předat cenné tipy. Vyzkoušeli si přípravu pokrmů vhodných pro obyčejné hospody, jídelny i restaurace top hotelů.
Bidfood neustále vzdělává své obchodní zástupce. Tentokrát si po teoretické části všichni vlastnoručně vyzkoušeli, jak se pracuje s masem sous-vide Banquet. Každý pětičlenný tým měl za úkol připravit během 60 minut čtyři pokrmy:
- Vepřová pečeně Ondráš
(pečeně sous-vide zapečená v bramborákovém těstě) - Krůtí roláda se salátem
(pepitky, bulgur, mungo klíčky, cherry rajčata, paprika) - Burger s trhaným vepřovým masem,
holandskou omáčkou, slaninou a čedarem - Vepřová panenka v listovém těstě
s mascarpone, špenátem a slaninou
Přitom na ně dohlíželi zkušení šéfkuchaři Gastro Teamu Bidfood. Obchodní zástupci tak od nich získali řadu zajímavých podnětů, které mohou využít v praxi a předat svým zákazníkům.