Téma # steaky

US Beef Roadshow po České republice vyvrcholila 6. června v kralupském Gastrostudiu Bidfood návštěvou velvyslance USA Stephena B. Kinga. Na šesti místech od západočeských lázní po Beskydy akci navštívilo 450 šéfkuchařů z 250 významných tuzemských restaurací.
Bidfood na českém trhu představuje cenově dostupnou variantu proslulého řezu. Díky jemnému mramorování si i přes 90% libovost zachovává šťavnatost. Je vynikající pro minutkovou přípravu a grilování.
Víte, jaký je rozdíl mezi steakovým a běžným hovězím masem? Že maso prochází suchým nebo mokrým zráním? Co znamená Grass fed a Grain fed? Odpovědi nejen na tyto otázky přináší článek Steakové maso – čtvrtý díl seriálu o mase, hlavním dělení a vhodném použití jednotlivých částí.
Pečlivý výběr masa nechte na nás! Martin Zvoníček, garant nákupu vepřového masa si prohlédl zpracování masa z plemene Duroc u našeho dodavatele v USA. Chlazená pečeně ve steakové úpravě sklízí nadšené ohlasy kuchařů nejlepších restaurací. Od 1. května k ní přibyla i panenka.
S radostí jsme zahájili zkušební prosincový prodej Pork Loin z USA. Překvapte své hosty křehkými, šťavnatými vepřovými steaky vynikající chuti. Chlazená vepřová pečeně ve steakové kvalitě pochází z plemene prasat Duroc a jejím exkluzivním dovozcem se stal velkoobchod potravin Bidfood.
Čerstvé ryby, kvalitní uzeniny, těstoviny, oleje, sýry? Podobně se ptá řada běžných lidí, kteří nemají možnost nakupovat špičkové potraviny určené pro gastronomii. Velkoobchod potravin Bidfood má řešení: první Nowaco market, Havlíčkova 13, poblíž Masarykova nádraží v Praze.
Z pastvin Jižní Ameriky míří na Váš stůl šťavnatý Rib Eye steak! Víte, že hovězí maso má být před konzumací vyzrálé? Za jak dlouho je hovězí steak nejlepší? A jaký význam má pro chuť masa mramorování?
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.