Burger concept – suroviny & nápady

Burger concept | burger z lososa
Svezte se na populární hamburgerové vlně. Vše, co je potřeba pro vynikající hamburger, najdete v katalogu Burger concept od Bidfoodu. Základ úspěchu burgeru tvoří nejvýše tři výrazné suroviny. Přitom podle Burger conceptu lze vytvořit nespočet kombinací ingrediencí a k tomu vymyslet originální servírování. Miniburgery k snídani nebo na raut, hamburger dvouručák k obědu anebo bezmasý burger k večeři?

Hamburgery +80%

V Evropě včetně Česka se úspěšně prosazuje koncept burger restaurací. Především mladí lidé burgery milují. Za poslední tři roky se zvýšila konzumace hamburgerů v Evropě o 80%. Proč pravý hamburger zařadit na jídelní lístek i v běžné restauraci?

Sáhnou po něm hosté, kteří tradiční kuchyni nevyhledávají. Porce jsou dostatečně velké a hosté mají pocit, že se hodně najedli. Na přípravu jedinečného burgeru není potřeba speciální dovednosti, protože postup přípravy se dá snadno naučit. S prověřenými surovinami se dosáhne vždy vysoké kvality.

Katalog Burger concept 2016

Katalog Burger concept

Katalog Burger concept 2016
(pdf, 4.84 MB)

Sortiment z katalogu lze objednat na portálu mujBidfood.cz – naleznete jej u šablon v konceptu Burger concept

Bidfood se stánkem Burger concept vzbudil na Bidfood Tour 2016 velký zájem. Bidfood totiž nabízí kompletní burgerové řešení od surovin přes technologie po servírování v dobré restauraci či z okénka.

Současně vyšel katalog doplněný řadou informací, doporučení a tipů. Podrobně se věnuje základním surovinám hamburgeru. Při zakousnutí do hamburgeru musí být nejvíce cítit maso, dále bulka a pak teprve další chutě. Velký prostor v katalogu je věnován také doplňkům, omáčkám i hranolkům.

Tip na jednu z možných alternativ v článku Zeleninový burger luxusně i obyčejně
Galerie: 
Burger concept | originální hamburger
Burger concept | burger s trhaným masem BBQ
Burger concept | halloumi burger
Přiložené soubory: 
PřílohaVelikost
PDF icon Katalog Burger concept 20164.84 MB
Mohlo by vás zajímat
Maso Gurmet a zvěřina Petron expandují
Přes 3 000 tun masa a polotovarů za rok odešlo z kralupské výroby k zákazníkům po celém Česku, Slovensku i na export. Požadavky však rostou a trendy v gastronomii se mění. Bidfood proto zásadně investoval do výrobních prostor i technologického vybavení – postavil novou zpracovnu masa v Opavě a rozšířil kralupskou výrobu.
chladící zařízení pro maso Gurmet
Gurmet dobývá maloobchodní prodejny s čerstvým masem a poctivými polotovary ve vaničkách. Zákazníci prodejen dostanou maso v nejlepší možné kondici díky výrobě na zakázku a chladícím zařízením Gurmet.