90 000 nových pilných zaměstnanců

Gastrostudio Bidfood | včely
Bidfood se přidal k neformálnímu Klubu střešních včelařů. Včelaření má dnes obrovský ekologický význam, protože je jedinou možností, jak udržet včely v přírodě. Včera se na střeše kralupského Gastrostudia zabydlelo šest úlů. Včely se již vrací s pylem, pro který létají do okruhu pěti kilometrů.

Gastrostudio Bidfood | včely

K myšlence "mít vlastní včely" inspiroval Miroslav Kubec, jeden z prvních střešních včelařů a prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR, kterou Bidfood dlouhodobě podporuje. Ani společnosti Bidfood není příroda lhostejná. Právě vlastní včely jsou symbolem i reálným příkladem podpory přírody.

Jako nejvhodnější k umístění úlů byla vybrána střecha Gastrostudia Bidfood, které navštěvují gastronomičtí profesionálové z celé republiky i ze zahraničí. Včely mohou rozšířit gastronomické zážitky, které na hosty Gastrostudia čekají. Med se může stát motivem pro akce v Gastrostudiu a také originálním dárkem.

Gastrostudio Bidfood | včelyO včely se stará externí včelař Augustin Uváčik, který vybral klidný poddruh včel vhodný do zástavby a zařídil vše potřebné. Včely jsou mimo jiné dvojitě zabezpečeny proti rojení.

Mohlo by vás zajímat
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR v Lucembursku 2018
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR získal zlatou medaili za tříchodové menu a stříbrnou za kuchařské a cukrářské umění – celkově se umístili na 8. místě. Vojtěch Petržela v carvingu porazil slavné asijské mistry a zvítězil! InterGast Culinary Team se v regionálních týmech umístil na 4. místě.
O kapku lepší zmrzlina Mrož
Do projektu "O kapku lepší" se zapojila i Prima zmrzlina s populárním Mrožem. Koupí jakékoliv zmrzliny Mrož zákazníci pomohou nemocným dětem a udělají tak dětský svět alespoň o kapku lepší.