Filety bez kostí z Aljašky

Filátka z kanadské štiky, sladký hrášek a zeleninové pyré
Nové přitažlivé obaly se značkou Nowaco ukrývají filety z mořské štiky kanadské. Bidfood stejné ryby používá také pro populární porce filé Nowaco. Oproti dříve prodávaným filetám se novinka pyšní kvalitou PBO, což znamená, že filety jsou zcela bez kostí.
O mořské štice kanadské a výrobě porcí filé se dočtete v článku Z oceánu na talíř – rybí filé seafrozen Nowaco

Nowaco | Filety bez kostí z Aljašky | 112030, 112034, 112070, 112075 a 112050Mořské štiky kanadské (Merluccius productus) se loví západně od břehů Aljašky. Ryby se zmrazí bezprostředně po výlovu přímo na rybářské lodi.

Filety z Aljašky jsou bez kůže a zcela bez kostí (kvalita PBO = pin bone out). Neobsahují aditiva ani sůl. Mají pouze ochrannou glazuru, která zabraňuje vymrzání masa, aby se zachovala jeho šťavnatost.

Receptový kalkulační list k fotografii Filátka z kanadské štiky, sladký hrášek a zeleninové pyré naleznete po přihlášení na portál mujBidfood.cz, kde můžete také objednat filety pro maloobchod:
Filety z Aljašky 112034 (10 x 400 g), 112030 (25 x 400 g) a 112050 (10 x 1 kg)
Filety z Aljašky vakuum 112075 (11 x 300 g) a 112070 (30 x 300 g)
a do gastronomie:
Filety productus interleaved 102122 (bez kůže 1 x 6 kg) a 102123 (s kůží 1 x 6 kg)
Mohlo by vás zajímat
Bidfood Kralupy | zpracovna zmrazených ryb
V Kralupech byla letos dostavěna a otevřena zpracovna zmrazených ryb. V říjnu se tu rozeběhla také nová výkonná linka, která rozřezává rybí bloky. Z nich vzniká populární rybí filé Nowaco. Kralupský Bidfood patří v tomto segmentu výroby k absolutní špičce ve střední Evropě.
Rybí kuchařka a pomoc Klokánku
Během platnosti Výhodných nabídek Školní jídelny a Institucionální gastronomie od 25. října do 5. prosince 2017 půjde 5 Kč z každého prodaného kg sumečka afrického na účet Fondu ohrožených dětí pro projekt Klokánek. Jako poděkování obdrží zákazníci z řad jídelen za každý nákup sumečka afrického nad 10 kg rybí kuchařku, která obsahuje i bezlepkové varianty pokrmů.