Prima – zmrzlina
Tradiční česká zmrzlina
V opavských mrazírnách začala výroba zmrzlin již na počátku 70. let. Dodnes se většina zmrzlin Prima vyvíjí a vyrábí v továrně Bidfood Opava z prvotřídních surovin. Mezi ně patří tvaroh, smetana, jogurt nebo čerstvé ovoce.

Dnes je Prima významnou původní značkou. Na jedné straně zachovává původní receptury klasického sortimentu a na straně druhé každoročně přichází s novinkami. Pracuje s oblíbenými i moderními příchutěmi. Z široké nabídky kopečkových zmrzlin však zůstává nejžádanější s velkým náskokem vanilková, za ní pak čokoládová a oříšková. Prima svým zákazníkům přináší kvalitní zmrzlinu a každoročně překvapuje novinkami.
Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou:
S dotazy ohledně podpory prodeje zmrzliny se s důvěrou obraťte na svého obchodního zástupce, zákaznické centrum nebo Prima Team:
- Čechy – západ | Nikola DeStefanis | 737 219 266
- Praha a Čechy – střed | René Benák | 737 219 102
- Čechy – severozápad | Václav Korneta | 737 219 272
- Čechy – severovýchod | Miroslav Samek | 737 219 349
- Čechy – jih | Radek Svoboda | 737 219 898
- Čechy – východ, Vysočina | Jaroslav Sůva | 731 430 050
- Morava – sever | Radim Pecháček | 737 219 236
- Morava – jih | Roman Večeřa | 737 219 361
Populární zmrzliny Mrož a Pegas
Vlajkovou lodí Primy jsou zmrzliny Mrož, které patří mezi dvě nejprodávanější značky v České republice. Oblíbenost této skupiny výrobků neustále roste. Navíc je každoročně výrazně reklamně podporována.
Další populární skupinou jsou výrobky skupiny Pegas, kde se Prima snaží přinášet kvalitní smetanovou zmrzlinu v tradičních českých příchutích – vanilka, čokoláda, oříšek.
K nejoblíbenějším zmrzlinám patří také Prima Ruská zmrzlina a dětské zmrzliny Paráda a Raketa.

Impulsní výrobky, rodinná balení nebo gastro vany?
Široký sortiment zmrzlin pokrývá požadavky všech segmentů trhu. V maloobchodě jsou zmrzliny Prima nejoblíbenější značkou jak v impulsních výrobcích, tak v rodinných baleních. Samozřejmě i v segmentu HoReCa, kde mají mrazáky Prima, se impulsní zmrzlina velmi dobře prodává.
Nejvíce však gastronomické provozy odebírají gastro vany na kopečkovou zmrzlinu (2,5 l až 4,5 l). Připravují z ní dezerty a poháry. Zmrzlinu podávají také jako přílohu k palačinkám nebo zákuskům.
Informace o zmrzlině La Panna naleznete v článku:
A web pro spotřebitele na adrese: