Jarní pokrmy – inspirace pro Vaše menu
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Lektor
René Tichý
René Tichý, Executive Chef, gastronomický poradce a člen Gastro teamu Bidfood. Za svojí dlouholetou kariéru pracoval v několika tuzemských a zahraničních hotelech a restauracích. Je vyhlášeným odborníkem na ekonomiku v gastronomických provozech. Nyní působí jako šéf kuchyně na hotelu Ostrov****.
Marek Svoboda, Executive Chef společnosti BIDFOOD, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků), Manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR a Ambasador U.S. Beef.
Držitel ocenění z národních a mezinárodních kulinářských soutěží. Absolvoval zahraniční stáže v Evropě, USA, J. Koreji, Indii a Singapuru.
Tento workshop jsme připravili pro Vaši inspiraci. Představíme Vám trendy při přípravě jarních pokrmů.
Studený předkrm
Teplý předkrm
Ryba
Maso
Občerstvení, degustace menu a nealko nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.
Cena kurzu:
BIDFOOD - Gastro zákazník: 1.900,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 2.299,- Kč)
Běžná cena: 3.900,- Kč s 21% DPH
Příloha | Size |
---|---|
Pozvánka (610 kB) | 610.34 KB |