Téma # koncepty

Láska prochází žaludkem. Co víc si přát na talíři než symbol lásky? Srdíčka Surgital jsou drahokamem mezi plněnými slanými těstovinami.
Nejlepší způsob uchování čerstvých těstovin je jejich šetrné zmrazení. Díky tomu lze kdykoliv odebrat přesné množství a vyvarovat se tak vzniku zbytků. Koncept IQF čerstvých těstovin představil zákazníkům a obchodním zástupcům Bidfood šéfkuchař Davide Lippi Bruni z italské rodinné firmy Surgital.
Gurmet dobývá maloobchodní prodejny s čerstvým masem a poctivými polotovary ve vaničkách. Zákazníci prodejen dostanou maso v nejlepší možné kondici díky výrobě na zakázku a chladícím zařízením Gurmet.
Návštěvníci veletrhu Salima 2018 byli nadšeni z masa Sous-vide Banquet, součásti projektu Teplé pulty, u společného stánku RN Servis EU a Bidfood. Teplý pult je skvělá příležitostí, jak rozšířit sortiment prodejny.
Těšíme se na setkání s Vámi na mezinárodním potravinářském veletrhu Salima 2018. Přijďte ke společnému stánku RN Servis EU a Bidfood. Výstavní expozice bude zaměřena na současné trendy správné prezentace a nasvětlení sortimentu.
Šéfbarman pražského Bugsy‘s baru Jan Braniš připravil několik zajímavých receptů, ve kterých skvěle spojil kvalitní barmanské řemeslo s výbornou zmrzlinou Prima. Netradiční alkoholické koktejly přijdou vhod za každého počasí. Dobrou chuť & na zdraví!
Hotel nebo penzion se s hosty loučí snídaní – přeje jim krásný den a těší se na shledanou. Bohužel občas je ze složení a způsobu servírování snídaně spíše slyšet sbohem, navždy. Bidfood nedávno představil již druhý katalog Den začíná snídaní..., s kterým lze snídani vždycky o kousíček vylepšit.
Svezte se na populární hamburgerové vlně. Vše, co je potřeba pro vynikající hamburger, najdete v katalogu Burger concept od Bidfoodu. Základ úspěchu burgeru tvoří nejvýše tři výrazné suroviny. Přitom podle Burger conceptu lze vytvořit nespočet kombinací ingrediencí a k tomu vymyslet originální servírování. Miniburgery k snídani nebo na raut, hamburger dvouručák k obědu anebo bezmasý burger k večeři?