Názor zákazníka e-shopu: Na e-shopu hledáme recepty na odlehčená jídla

"Snažíme se dětem připravovat podle současných trendů lehčí a zdravější jídla. Na e-shopu hledáme recepty na ryby, těstovinové i zeleninové saláty.“ Říká Monika Jiroušková, vedoucí školní jídelny ZŠ Praha - Dolní Chabry.

Monika Jiroušková | školní jídelna ZŠ Praha – Dolní Chabry

Jak objednáváte zboží?

Dřív jsme objednávali přes Callcentrum, teď hlavně přes e-shop. Předobjednávku mi píše vedoucí kuchařka podle jídelního lístku, ale zboží napsané na papírku není vidět. Když zboží zadávám do e-shopu, mám větší kontrolu, co objednávám. Kolikrát mi tam skočí i nějaká akce, takže vezmu to samé zboží v akci. Určitě je to pro nás výhodnější.

Proč jste začala používat e-shop?

Jsem počítačový typ. Co jde přes počítač, je úplně úžasný. Ale hlavně, mám zpětnou kontrolu. Když mi přijde do e-mailu potvrzení, můžu si to ještě jednou skouknout, jestli jsem třeba na něco nezapomněla.E-maily schovávám, takže, když mi pak dorazí zboží a něco nesouhlasí, vidím, že jsem chybu třeba udělala i já. Když objednávku diktuji po telefonu, tak nikomu nedokážu, jak jsem co řekla nebo neřekla. Splést se může samozřejmě každý, ale takhle je to jasně daný.

Využijte výhod portálu mujBidfood.cz

Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty

Využíváte šablony?

Ne, ale asi začnu. Zboží, které objednáváme, se mi docela často opakuje.

Vidíte nějaké další výhody?

Recepty. Líbilo se mi, když jsme nově objednávaly třeba tuňáka, že jsem v e-shopu našla jednoduchý recept. Tak jsem ho hned kuchařkám vytiskla, ať udělají "nějakej novej salátek".

Mohlo by vás zajímat
Nové trendy 2018
O jarních prázdninách se kuchařky a kuchaři ze školních jídelen již tradičně potkávají na akci Nové trendy v moderním vaření. Letošní ročník byl ve znamení znovuobjevování zapomenutých surovin a receptů. Na talířích s více než 15 000 degustačními porcemi se objevil černý kořen nebo kapary.
Jehněčí maso
Výtečná chuť jehněčího masa má své místo v mnoha světových kuchyních včetně francouzské a italské. Mezi důvody, proč jehněčí z Bidfoodu zařazovat častěji i do našeho jídelníčku, patří ekologický chov na nejčistších místech planety nebo zdravotní prospěšnost. Navíc oproti skopovému nevoní jehněčí maso tak výrazně a je tak přijatelné i pro děti.