Názor zákazníka e-shopu: Objednat zboží trvá chviličku

Milan Beránek | šéfkuchař Restaurace Na Pekařce v Praze
„Vytvořil jsem šablony. To je úplně pecka! Jakoukoliv věc, která se začne opakovat, přidám do šablony,“ říká Milan Beránek, šéfkuchař Restaurace Na Pekařce v Praze. „Objednat zboží, to je pak pro mě 10 minut, to trvá fakt chviličku,“ chválí online velkoobchod potravin mujBidfood.cz.

Restaurace Na Pekařce, Praha

"Restaurace se otevírala před 2 lety. Zaměřujeme se na českou klasiku, masa na jednoduchý způsob, zvěřinu, kolena, žebra. Na své si přijdou i vyznavači burgrů, čerstvých těstovin nebo salátů. Samozřejmostí je bohatá polední nabídka."

Šablony

"Vytvořil jsem šablony. To je úplně pecka! Jakoukoliv věc, která se začne opakovat, přidám do šablony. Mám uložený zvlášť tři: Mražené, Koloniál, Mlékárna. Když jsem tady každej den, nemusím si to psát na papír. Otevřu si šablony, přesně vidím, který zboží potřebuju. Takže jenom jedu, odklikám, dám uložit do košíku, odpálím to a je to," říká šéfkuchař Milan Beránek. "Můžu se někdy splíst, když to dělám rychle, že se přecvaknu ve dnech. Pak se jen podívám na potvrzení v mailu. To je všechno, 10 minut, dýl to netrvá."

Telefon versus e-shop

"Strašně moc kuchařů, nebo těch, co mají na starosti objednávky, prostě vezmou telefon, mají to napsaný na A4 a začnou telefonovat. Vůbec si neuvědomí, že jim to zabere daleko víc času, než kdyby si sedli k počítači. Kdyby tomu jednou obětovali čas nebo se nechali od někoho vyškolit, od obchodního zástupce, aby jim ukázal jenom z 50%, jak to funguje. A potom, když na to sám najede, zjistí, že je to strašně pohodlný."

Přejděte na e-shop mujBidfood.cz

Možnost plánování

"Když někdo jede na dovolenou, dá se na určitý dny udělat závozy suchýho nebo koloniálu. Vezmete na středu, pátek mouky, cukry – co víte, že nezkazíte." (Pozn. red.: Logistická tabulka po zadání přihlašovacích údajů.)

Jistota

"Na portále je hned napsaný, jestli to skladem je nebo není, kolik toho zbývá. Mně se stalo, že nebyl Parmazán. Ale to je na tom právě to perfektní. U jiný firmy to odpálíte, ráno přijede kluk se zbožím a na dodáku je napsáno nedodáno. Teď je 7 hodin, za 3 hodiny tady otvíráme hospodu, mám to na jídelním lístku! Právě tohle riziko jsem úplně odboural. Když si to objednám u Vás, tak prostě vím, že to je. V potvrzujícím mailu svítí všechno zeleně, že to zboží dodáte a v tu chvíli je to jako berná mince. Jak říká můj šéf, na tom je nejlepší, že to opravdu funguje."

Mohlo by vás zajímat
mujBidfoodCZ 2017
Přehlednější katalog produktů, rychlý přístup k šablonám a historii objednávek, lepší filtrování produktů či označení nových výrobků patří k novinkám na portálu mujBidfood.cz.
HACCP | nejčastější barevné rozlišení
Bidfoodu v sortimentu nádobí a kuchyňských potřeb přibývají pomůcky podporující systém HACCP. Ať jde o barevné nože, krájecí desky, skladovací nádoby nebo teploměry, pomohou minimalizovat možná zdravotní rizika v potravinářském provozu z pohledu mikrobiálního i chemického nebezpečí.