Téma # nákupní oddělení

US Beef Roadshow po České republice vyvrcholila 6. června v kralupském Gastrostudiu Bidfood návštěvou velvyslance USA Stephena B. Kinga. Na šesti místech od západočeských lázní po Beskydy akci navštívilo 450 šéfkuchařů z 250 významných tuzemských restaurací.
Hledáme pro Vás produkty, které budete milovat pro jejich kvalitu, pro jejich cenu nebo kvůli obojímu. Nakupujeme české a zahraniční zboží. Spolupracujeme s malými lokálními výrobci i renomovanými značkami. Z vlastních výrob pochází zhruba čtvrtina objemu zboží.
Aby si prodejci ryb Fresh Fish Service rozšířili vědomosti, navštívili rybí trh ve městě Rungis u Paříže, součást největšího tržiště potravin na světě. Čerstvé ryby se z tržiště Rungis dostávají k zákazníkům českého Bidfoodu za dva dny buď na objednávku nebo prostřednictvím služby Fresh Fish Service.
Pečlivý výběr masa nechte na nás! Martin Zvoníček, garant nákupu vepřového masa si prohlédl zpracování masa z plemene Duroc u našeho dodavatele v USA. Chlazená pečeně ve steakové úpravě sklízí nadšené ohlasy kuchařů nejlepších restaurací. Od 1. května k ní přibyla i panenka.
Způsob života zvířete se významně podepisuje na kvalitě masa. Volně pasoucí se husy od maďarského farmáře mají výborné maso a méně podkožního tuku. Buďte o krok před konkurencí. Kvalitní potraviny s jasným původem jsou stále žádanější. Bidfood je u toho a vyhledává to nejlepší za dobrou cenu.