Bidfood mistrem pizzy

Pizza cup 2013
Do síně slávy Pizza cupu byl po bok nejlepších profesionálních pizzařů uveden Bidfood (dříve Bidvest Foodservice). Poctu vyhrazenou dosud jen kuchařům získal jako hlavní a dlouholetý partner Pizza cupu. Vedle toho se velkoobchod potravin Bidfood stává stále významnějším dodavatelem originálních italských surovin.

Finále 5. ročníku Pizza cupu – Mistrovství ČR v přípravě italské pizzy – proběhlo 28. září v pražské pizzerii Rotella. V porotě složené z odborníků, partnerů a celebrit zasedl také Marek Svoboda, šéfkuchař Bidfood Gastrostudia.

Pizza cup 2013 | Zvířátka obdivují pizzu

O titul Mistr pizzy 2013 se utkalo devět pizzařů. Zvítězil Jan Šafránek (Rotella Praha), Více mistry pizzy se stali Roman Tomášek (Pizza Coloseum Ostrava) a Petr Čéč (Penzion Fajn Pardubice). Speciální ocenění za nejvoňavější pizzu získal Luboš Volf (Galleria, Náchod). Vítěz byl uveden do Síně slávy Pizza cupu na webu soutěže.

Do síně slávy Pizza cupu byl mimořádně uveden také Radek Švajcr ze společnosti Bidfood, která je partnerem soutěže od jejího prvního ročníku. Jako poděkování za podporu Pizza cupu putoval do Gastrostudia Bidfood v Kralupech nad Vltavou originální obraz s názvem Zvířátka obdivují pizzu, který speciálně pro Pizza cup namaloval František Ringo Čech.

Petr Novotný | předseda poroty a organizátor soutěže.

Široký sortiment originálních italských surovin naleznete v e-shopu mujBidfood.cz a v přiloženém katalogu.

Obdivovat obraz můžete i Vy, pokud si vyberete z nabídky kurzů Gastrostudia Bidfood, kde je obraz vyvěšen na očích široké gastronomické veřejnosti.
Galerie: 
Pizza cup 2013 | Mistr pizzy Jan Šafránek
Pizza cup 2013 | Marek Svoboda | šéfkuchař Bidfood Gastrostudia
Pizza cup 2013 | Mistr pizzy Jan Šafránek
Přiložené soubory: 
PřílohaVelikost
PDF icon Katalog Italský sortiment 20132.17 MB
Mohlo by vás zajímat
David Wisniowski | Quito | Swissotel
Šéfkuchaři Gastro Teamu Bidfood prezentovali českou kuchyni v hlavních městech Ekvádoru a Albánie. Pro bankety českých velvyslanectví a na menu prestižních hotelů připravili typické české pokrmy.
Latteria Soresina | Provolone
Grana Padano, Provolone a Parmigiano Reggiano jsou základem sýrařské výroby Latteria Soresina. Tato významná mlékárna si zakládá na udržení původních chutí sýrů. I proto zpracovává výhradně italské mléko.