Kuřecí maso s etiketou Česká drůbež

Česká drůbež | logo
Bidfood přichází s novou řadou produktů pro maloobchodní prodejny. Za logem Česká drůbež se skrývá jednoduchá myšlenka: české chovy, čeští zpracovatelé, český velkoobchod potravin. První na řadu přichází kuřecí maso.

V sortimentu České drůbeže jsou v současné době zmrazené produkty pro maloobchod: půlkilové tácky s kuřecími čtvrtkami, stehny, křídly a řízky, často v několika variantách, dále játra či krky.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Česká drůbež
Galerie: 
Česká drůbež | Kuřecí spodní stehna | 210443
Česká drůbež | Kuřecí játra | 210531
Česká drůbež | Kuře | 210300 – 210303
Česká drůbež | Kuřecí stehenní řízky | 210381
Mohlo by vás zajímat
Maso Gurmet a zvěřina Petron expandují
Přes 3 000 tun masa a polotovarů za rok odešlo z kralupské výroby k zákazníkům po celém Česku, Slovensku i na export. Požadavky však rostou a trendy v gastronomii se mění. Bidfood proto zásadně investoval do výrobních prostor i technologického vybavení – postavil novou zpracovnu masa v Opavě a rozšířil kralupskou výrobu.
chladící zařízení pro maso Gurmet
Gurmet dobývá maloobchodní prodejny s čerstvým masem a poctivými polotovary ve vaničkách. Zákazníci prodejen dostanou maso v nejlepší možné kondici díky výrobě na zakázku a chladícím zařízením Gurmet.