Kuřecí maso s etiketou Česká drůbež

Česká drůbež | logo
Bidfood přichází s novou řadou produktů pro maloobchodní prodejny. Za logem Česká drůbež se skrývá jednoduchá myšlenka: české chovy, čeští zpracovatelé, český velkoobchod potravin. První na řadu přichází kuřecí maso.

V sortimentu České drůbeže jsou v současné době zmrazené produkty pro maloobchod: půlkilové tácky s kuřecími čtvrtkami, stehny, křídly a řízky, často v několika variantách, dále játra či krky.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Česká drůbež
Galerie: 
Česká drůbež | Kuřecí spodní stehna | 210443
Česká drůbež | Kuřecí játra | 210531
Česká drůbež | Kuře | 210300 – 210303
Česká drůbež | Kuřecí stehenní řízky | 210381
Mohlo by vás zajímat
Bio hovězí maso z rakouských pastvin
Dva týdny zralé bio hovězí maso pochází ze simentálského skotu, který se pase a živí výhradně přirozenými krmivy bez genetické modifikace. Kvalitu masa umocňuje také bezstresové prostředí na rakouských certifikovaných farmách.
Jehněčí maso
Výtečná chuť jehněčího masa má své místo v mnoha světových kuchyních včetně francouzské a italské. Mezi důvody, proč jehněčí z Bidfoodu zařazovat častěji i do našeho jídelníčku, patří ekologický chov na nejčistších místech planety nebo zdravotní prospěšnost. Navíc oproti skopovému nevoní jehněčí maso tak výrazně a je tak přijatelné i pro děti.