Italské těstoviny Del Castello exkluzivně

Del Castello | Italské těstoviny
Sušené semolinové těstoviny Dell Castello všech tvarů včetně oblíbených makaronů exkluzivně v ČR distribuuje Bidfood. Těstoviny Dell Castello z tvrdozrnné pšenice mají vynikající vlastnosti při vaření, které ocení profesionální i příležitostní kuchaři.

| logoKvalitní těstoviny Dell Castello se vyrábí ze 100% semoliny. Při vaření mají vynikající odolnost – nerozvaří se a drží tvar. Vhodné jsou i pro přípravu procesem dvojitého vaření, což ocení větší provozy.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Del Castello

Výrobcem těstovin Del Castello je italská rodinná firma Pasta Zara, kterou v roce 1898 založil Emanuel Bragagnolo. Dnes Pasta Zara patří s kapacitou výroby 400 000 tun ročně k jednomu z největších výrobců v Itálii, provozuje vlastní mlýn na semolinovou mouku a je největším vývozcem italských sušených těstovin. Společnost řídí již čtvrtá generace rodiny Bragagnolo.

Fotografie: 
Del Castello |  Farfalle (mašličky)
Del Castello |  Bucattini (makarony)
Del Castello | Lasagne Gialle (plátky na lasagne)
Del Castello | Tagliatelle Verdi (nudle široké špenátové)
Mohlo by vás zajímat
Italská vína 8 | Veneto
Italský region Veneto se rozkládá od jižní části Alp, přes Benátky až po ústí řeky Pádu do Jaderského moře. Je skutečným rájem pro milovníky přírody a kultury, ale také pro zhýčkané gurmány a milovníky dobrého vína. Vína s klášterní pečetí přináší Bidfood a 8. díl seriálu článků "Italská vína".
Latteria Soresina | Grana Padano na Bidfood Expo 2017
Parmazán i parmezán jsou české překlady pro Parmigiano Reggiano. Tento extra tvrdý sýr se vyrábí pouze v Itálii za velmi přísných podmínek, jejichž dodržování kontroluje k tomu určené konsorcium. Velmi dlouhou historii, striktní podmínky výroby a dohlížející konsorcium má i výroba sýru Grana Padano. Mezi další extra tvrdé sýry patří například Gran Biraghi nebo Gran Moravia, ale čím se liší a na co si dát pozor?