Studujte Kulinářské umění

Studujte Kulinářské umění
K perfektnímu gastronomickému výsledku nestačí nakoupit kvalitní suroviny, ale musí se s nimi umět pracovat. Proto velkoobchod potravin Bidfood podporuje vzdělávací projekty. Nyní pomáhá přinést přímo k Vám do restaurace, do školy nebo domů video kurzy kulinářského umění. Získejte do konce srpna zaváděcí slevu 1000 Kč na roční licenci!

Kulinářské umění | natáčení

Kuchař i servírka

Dobré jméno restauraci nedělá z pohledu návštěvníka šéfkuchař, ale naopak nejméně zkušený kuchař, od kterého dostal jídlo na stůl. Mnozí majitelé restaurací si to uvědomují. Během července jich už stovky zakoupily nový tréninkový nástroj – dvanáctiměsíční licenci Kulinářského umění.

Jak dlouho zákazníci v restauraci posedí a co všechno si objednají, záleží také na obsluze. Proto se některé podniky rozhodly zároveň pro vzdělávání číšníků a servírek. I oni by měli vědět, jak se jídlo připravuje, aby mohli hostům podat hodnotné informace.

Kulinářské umění

Jednotlivé recepty ani kuchařka nenaučí kuchaře pracovat správně se surovinami a pochopit podstatu přípravy pokrmů. K tomu slouží kulinářské umění, regulérní studijní obor. Nejčastěji kuchaři volí dvouleté studium Culinary Arts v zahraničí, kde školné vychází v přepočtu na cca 600 000 Kč.

Český projekt Kulinářské umění přináší obdobné studium on-line za zlomkovou cenu. Přes internet se lze zúčastnit desítek interaktivních video kurzů. Úspěšní absolventi Kulinářského umění budou umět tvořit vlastní recepty a na internetu rozeznají dobré rady od nesmyslných.

Shlédněte ukázky jednotlivých kurzů a získejte další informace na www.kulinarskeumeni.cz

Staňte se fanouškem na www.facebook.com/kulinarskeumeni.cz

Kulinářské umění | benedicty se šafránovou holandskou omáčkou

Autor projektu

Autorem cyklu kurzů Kulinářské umění je Jiří Roith, který studoval v kanadském Vancouveru mezinárodní gastronomickou školu "The International Culinary Schools at The Art Institutes", kde získal diplom v oboru "Culinary Arts and Restaurant Management". Během studia se zúčastnil několika gastronomických soutěží. Největším úspěchem bylo druhé místo v kanadském finále soutěže "2010 San Pellegrino Almost Famous Chef" v Torontu.



Generálním partnerem projektu Kulinářské umění je velkoobchod potravin Bidfood.

Přečtěte si rozhovor se zakladatelem projektu Jiřím Roithem Kulinářské umění odkrývá podstatu přípravy pokrmů

O vzdělávacích aktivitách Bidfoodu a spolupráci s AKC ČR se dočtete v článku Bidfood generálním partnerem Asociace kuchařů a cukrářů

Kulinářské umění | video modul risotto

Mohlo by vás zajímat
KU Young Chef 2018
Letní veletrh gastronomických talentů a perspektivních zaměstnavatelů. I tak by se dala popsat soutěž pro absolventy škol, kteří chtějí nastartovat úspěšnou kariéru v gastronomii.
O kapku lepší zmrzlina Mrož
Do projektu "O kapku lepší" se zapojila i Prima zmrzlina s populárním Mrožem. Koupí jakékoliv zmrzliny Mrož zákazníci pomohou nemocným dětem a udělají tak dětský svět alespoň o kapku lepší.