Téma # soutěž

Žádný jiný Čech neobdržel tolikrát pozvánku na nejprestižnější kuchařské klání na světě. Marek Svoboda, šéfkuchař Bidfood Gastrostudia a akreditovaný komisař Světové asociace kuchařů, usedne v únoru 2024 opět do poroty kuchařské olympiády IKA. „Je to nejvyšší meta a pocta,“ říká.
Napínavé klání mladých gastronomických talentů do 21 let zná své vítěze. Ke skvělým výkonům v nejprestižnější soutěži gratulujeme nejen jim, ale i všem ostatním účastníkům finále a jejich podporovatelům.
Na Bidfood Expo se uskutečnilo finále mimořádně náročné soutěže pro studenty gastronomických škol a učilišť. Gastro Junior Bidfood Cup, nejstarší gastronomická soutěž talentů do 21 let v Česku, zná své vítěze. Gratulujeme vítězům i všem finalistům!
Nejprestižnější kuchařská a cukrářská soutěž v Česku pro profesionály zná držitele titulů pro nadcházející rok. Souboj finalistů vyvrcholil po precizních přípravách 25. května 2022 na Bidfood Expo. Soutěže jsou zároveň prostorem pro setkání a sdílení zkušeností. Gratulujeme proto vítězům i finalistům!
Největší gastronomická událost pro odbornou veřejnost v Česku díky vám znovu pokořila všechny dosavadní rekordy. Téměř 10 000 gastronomických odborníků se sešlo na třídenním veletrhu Bidfood Expo 2022, aby sledovali show sedmi šéfkuchařů a ochutnali, co je nového.
Největší tuzemská gastronomická událost pro odbornou veřejnost se nezadržitelně blíží. Přípravy 14. Bidfood Expo finišují. Program kuchařských show na Star Stage, degustací v expozicích a prezentací na Podiu je sestaven.
Česká gastronomická scéna žije po celé jaro přípravami na kulinářské soutěže. Kuchaři, cukráři i junioři měli tři měsíce na přípravu a zaslání soutěžních prací. Vybraní finalisté budou bojovat o prestižní tituly v rámci Bidfood Expo 2022.
Děkujeme všem zákazníkům za spolupráci a srdečně zveme ke společnému setkání na 14. Bidfood Expo, které se uskuteční v květnu v Praze. Svá kuchařská show letos předvedou Zdeněk Pohlreich, Seabastian Frank, Jan Punčochář, Filip Sajler, Federico Perrone, John Cadieux a Besky.
I když pandemie značně omezila fungování restaurací, stále existuje celá řada podniků, které stojí za návštěvu. Tipy na sto nej přináší kniha Nejlepší restaurace 2022 nakladatelství TopLife Czech. Tradičním partnerem průvodce je společnost Bidfood.
Nakladatelství TopLife Czech udělilo nejlepším restauracím Zlaté lvy. Jde o jediný tuzemský počin svého druhu, kdy inspektoři Zlatých lvů navštěvují restaurace zcela anonymně a autenticky hodnotí kvalitu svého zážitku.