Vyšla michelinská hvězda Field

Field Restaurant
Ve Fieldu dávají skandinávské a české kuchyni novou tvář. Šéfkuchař Radek Kašpárek nezakrývá přírodní původ surovin. Servíruje silné odvážné chutě v nepřikrášlené podobě. Field Restaurant získal prestižní michelinskou hvězdu po prvním roce působení!

Máme velikou radost, že se pražské restaurace mohou pyšnit již třetí hvězdou a šesti "půlhvězdami" Bib, že lidé v české gastronomii umí a my jim můžeme alespoň trochu pomáhat. Třeba Fieldu dovozem čerstvých candátů ze Švédska či makrel z Dánska.

Gratulujeme Field Restaurantu k získání Michelinské hvězdy, restauracím Alcron v hotelu Radisson Blu a La Degustation Bohême Bourgeoise k její obhajobě i držitelům Bib. Všem přejeme, aby svou úroveň přinejmenším udrželi. Třeba michelinští komisaři přidají za rok nějakou hvězdu navrch.

Galerie: 
Field Restaurant
Field Restaurant
Field Restaurant
Field Restaurant
Mohlo by vás zajímat
Páté depo v Chlumci nad Cidlinou slavnostně otevřeno
Nové distribuční a skladové centrum společnosti Bidfood zahájilo provoz. Za devět měsíců vyrostl v průmyslové zóně v Chlumci nad Cidlinou moderní areál financovaný z vlastních prostředků bez dotací. Investice téměř čtvrt miliardy korun má přispět k lepšímu poskytování služeb zejména v Královéhradeckém a Pardubickém kraji.
KU Young Chef 2018
Letní veletrh gastronomických talentů a perspektivních zaměstnavatelů. I tak by se dala popsat soutěž pro absolventy škol, kteří chtějí nastartovat úspěšnou kariéru v gastronomii.