Vyšla michelinská hvězda Field

Field Restaurant
Ve Fieldu dávají skandinávské a české kuchyni novou tvář. Šéfkuchař Radek Kašpárek nezakrývá přírodní původ surovin. Servíruje silné odvážné chutě v nepřikrášlené podobě. Field Restaurant získal prestižní michelinskou hvězdu po prvním roce působení!

Máme velikou radost, že se pražské restaurace mohou pyšnit již třetí hvězdou a šesti "půlhvězdami" Bib, že lidé v české gastronomii umí a my jim můžeme alespoň trochu pomáhat. Třeba Fieldu dovozem čerstvých candátů ze Švédska či makrel z Dánska.

Gratulujeme Field Restaurantu k získání Michelinské hvězdy, restauracím Alcron v hotelu Radisson Blu a La Degustation Bohême Bourgeoise k její obhajobě i držitelům Bib. Všem přejeme, aby svou úroveň přinejmenším udrželi. Třeba michelinští komisaři přidají za rok nějakou hvězdu navrch.

Galerie: 
Field Restaurant
Field Restaurant
Field Restaurant
Field Restaurant
Mohlo by vás zajímat
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR v Lucembursku 2018
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR získal zlatou medaili za tříchodové menu a stříbrnou za kuchařské a cukrářské umění – celkově se umístili na 8. místě. Vojtěch Petržela v carvingu porazil slavné asijské mistry a zvítězil! InterGast Culinary Team se v regionálních týmech umístil na 4. místě.
Páté depo v Chlumci nad Cidlinou slavnostně otevřeno
Nové distribuční a skladové centrum společnosti Bidfood zahájilo provoz. Za devět měsíců vyrostl v průmyslové zóně v Chlumci nad Cidlinou moderní areál financovaný z vlastních prostředků bez dotací. Investice téměř čtvrt miliardy korun má přispět k lepšímu poskytování služeb zejména v Královéhradeckém a Pardubickém kraji.