Vyšla michelinská hvězda Field

Field Restaurant
Ve Fieldu dávají skandinávské a české kuchyni novou tvář. Šéfkuchař Radek Kašpárek nezakrývá přírodní původ surovin. Servíruje silné odvážné chutě v nepřikrášlené podobě. Field Restaurant získal prestižní michelinskou hvězdu po prvním roce působení!

Máme velikou radost, že se pražské restaurace mohou pyšnit již třetí hvězdou a šesti "půlhvězdami" Bib, že lidé v české gastronomii umí a my jim můžeme alespoň trochu pomáhat. Třeba Fieldu dovozem čerstvých candátů ze Švédska či makrel z Dánska.

Gratulujeme Field Restaurantu k získání Michelinské hvězdy, restauracím Alcron v hotelu Radisson Blu a La Degustation Bohême Bourgeoise k její obhajobě i držitelům Bib. Všem přejeme, aby svou úroveň přinejmenším udrželi. Třeba michelinští komisaři přidají za rok nějakou hvězdu navrch.

Galerie: 
Field Restaurant
Field Restaurant
Field Restaurant
Field Restaurant
Mohlo by vás zajímat
Gastro Junior Brno – Bidfood Cup 2019
Rekordních 125 soutěžících z více než čtyřiceti tuzemských i zahraničních škol bojovalo na brněnském výstavišti o zlaté medaile v oborech cukrář, kuchař, číšník, barman, barista a teatender.
Bidfood | export
Český Bidfood se v posledních letech více zaměřil na export. Za pět let se roční obrat exportu více než ztrojnásobil. Na vývoz jdou potraviny z vlastních továren i od českých dodavatelů.