Téma # Kulinářské umění

V gastronomické vzdělávací soutěži pro mladé talenty není poražených. Proto gratulujeme nejen vítězům třetího ročníku, ale i všem ostatním účastníkům. A děkujeme nejlepším českým šéfkuchařům, kteří mladým kolegům přišli předat své zkušenosti.
2. ročník soutěže pro mladé talentované absolventy gastronomických a hotelových škol ovládla Kateřina Hubáčková. Ovšem výhrou byla pro všech 24 soutěžících samotná účast. Získali cenné zkušenosti a dostali příležitost k nastartování úspěšné kariéry v gastronomii.
Letní veletrh gastronomických talentů a perspektivních zaměstnavatelů. I tak by se dala popsat soutěž pro absolventy škol, kteří chtějí nastartovat úspěšnou kariéru v gastronomii.
Kulinářské umění si klade za cíl zlepšit úroveň gastronomického vzdělávání jak mezi profesionály, tak studenty odborných škol. K rozhovoru o internetovém tréninkovém nástroji jsme pozvali Jiřího Roitha, autora projektu.
K perfektnímu gastronomickému výsledku nestačí nakoupit kvalitní suroviny, ale musí se s nimi umět pracovat. Proto velkoobchod potravin Bidfood podporuje vzdělávací projekty. Nyní pomáhá přinést přímo k Vám do restaurace, do školy nebo domů video kurzy kulinářského umění. Získejte do konce srpna zaváděcí slevu 1000 Kč na roční licenci!
Bidfood Czech Republic je oporou nejen pro cechovní organizace, s nimiž se shoduje na filozofii podpory, vzdělávání a zvyšování prestiže odborníků, ale intenzivně se zajímá i o své okolí.