Téma # Kulinářské umění

V gastronomické vzdělávací soutěži pro mladé talenty není poražených. Proto gratulujeme nejen vítězům třetího ročníku, ale i všem ostatním účastníkům. A děkujeme nejlepším českým šéfkuchařům, kteří mladým kolegům přišli předat své zkušenosti.
2. ročník soutěže pro mladé talentované absolventy gastronomických a hotelových škol ovládla Kateřina Hubáčková. Ovšem výhrou byla pro všech 24 soutěžících samotná účast. Získali cenné zkušenosti a dostali příležitost k nastartování úspěšné kariéry v gastronomii.
Letní veletrh gastronomických talentů a perspektivních zaměstnavatelů. I tak by se dala popsat soutěž pro absolventy škol, kteří chtějí nastartovat úspěšnou kariéru v gastronomii.
Kulinářské umění si klade za cíl zlepšit úroveň gastronomického vzdělávání jak mezi profesionály, tak studenty odborných škol. K rozhovoru o internetovém tréninkovém nástroji jsme pozvali Jiřího Roitha, autora projektu.
K perfektnímu gastronomickému výsledku nestačí nakoupit kvalitní suroviny, ale musí se s nimi umět pracovat. Proto velkoobchod potravin Bidfood podporuje vzdělávací projekty. Nyní pomáhá přinést přímo k Vám do restaurace, do školy nebo domů video kurzy kulinářského umění. Získejte do konce srpna zaváděcí slevu 1000 Kč na roční licenci!