Vepřové maso v medu Tender Pork – záruka křehkosti a šťavnatosti

Pečeně nebo kýta marinovaná v medu usnadní a zrychlí práci v kuchyni. Každý kuchař docílí stejně skvělého výsledku, protože u masa Tender Pork je zaručena křehkost a šťavnatost. Marinované vepřové maso Tender Pork sklidilo úspěch také na Bidfood Expo 2017.

Tender Pork | vepřová pečeně marinovaná v medu | 261301

Vepřová pečeně i kýta v medové marinádě zůstávají po upečení šťavnaté, s minimální ztrátou hmotnosti. Při pečení běžného masa bývá ztráta okolo 35 %, zatímco u masa Tender Pork pouze 10 až 12 %. Díky přidané šťávě se maso nevysuší ani po dlouhém nebo opětovném zahřátí.

Oba výrobky Tender Pork vynikají svým složením. Obsahují pouze přírodní koření, vodu a neškodný antioxidant – sodnou sůl kyseliny askorbové (vitamínu C). S méně než 0,8% soli jsou vhodné i pro školní jídelny.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Tender Pork

Tender Pork | vepřová kýta marinovaná v medu | 261302Rozmrazený výrobek tepelně upravujte tak, aby teplota jeho jádra dosáhla minimálně 75°C. Ideálním způsobem přípravy je nastavený vpichový teploměr na 70°C s teplotou prostředí 140°C, bez teploměru 45 minut na 150°C a maso nechat po upečení odpočinout v holdomatu nebo vypnuté troubě 15 až 20 minut.

Kýta se doporučuje na závěr opéci pro dosažení křupavé kůže na povrchu. Pečeni je nejlepší servírovat nakrájenou na tenké plátky, kdy nejlépe vynikne její chuť.

Mohlo by vás zajímat
Bio hovězí maso z rakouských pastvin
Dva týdny zralé bio hovězí maso pochází ze simentálského skotu, který se pase a živí výhradně přirozenými krmivy bez genetické modifikace. Kvalitu masa umocňuje také bezstresové prostředí na rakouských certifikovaných farmách.
Teplé občerstvení do každé prodejny
Návštěvníci veletrhu Salima 2018 byli nadšeni z masa Sous-vide Banquet, součásti projektu Teplé pulty, u společného stánku RN Servis EU a Bidfood. Teplý pult je skvělá příležitostí, jak rozšířit sortiment prodejny.