Vepřové maso v medu Tender Pork – záruka křehkosti a šťavnatosti

Pečeně nebo kýta marinovaná v medu usnadní a zrychlí práci v kuchyni. Každý kuchař docílí stejně skvělého výsledku, protože u masa Tender Pork je zaručena křehkost a šťavnatost. Marinované vepřové maso Tender Pork sklidilo úspěch také na Bidfood Expo 2017.

Tender Pork | vepřová pečeně marinovaná v medu | 261301

Vepřová pečeně i kýta v medové marinádě zůstávají po upečení šťavnaté, s minimální ztrátou hmotnosti. Při pečení běžného masa bývá ztráta okolo 35 %, zatímco u masa Tender Pork pouze 10 až 12 %. Díky přidané šťávě se maso nevysuší ani po dlouhém nebo opětovném zahřátí.

Oba výrobky Tender Pork vynikají svým složením. Obsahují pouze přírodní koření, vodu a neškodný antioxidant – sodnou sůl kyseliny askorbové (vitamínu C). S méně než 0,8% soli jsou vhodné i pro školní jídelny.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Tender Pork

Tender Pork | vepřová kýta marinovaná v medu | 261302Rozmrazený výrobek tepelně upravujte tak, aby teplota jeho jádra dosáhla minimálně 75°C. Ideálním způsobem přípravy je nastavený vpichový teploměr na 70°C s teplotou prostředí 140°C, bez teploměru 45 minut na 150°C a maso nechat po upečení odpočinout v holdomatu nebo vypnuté troubě 15 až 20 minut.

Kýta se doporučuje na závěr opéci pro dosažení křupavé kůže na povrchu. Pečeni je nejlepší servírovat nakrájenou na tenké plátky, kdy nejlépe vynikne její chuť.

Mohlo by vás zajímat
chladící zařízení pro maso Gurmet
Gurmet dobývá maloobchodní prodejny s čerstvým masem a poctivými polotovary ve vaničkách. Zákazníci prodejen dostanou maso v nejlepší možné kondici díky výrobě na zakázku a chladícím zařízením Gurmet.
Legislativa | Jak má být označeno hovězí maso
Oddělení kvality v Bidfoodu vypracovalo přehled povinných informací, kterými musí být hovězí maso označeno, protože v některých médiích se objevují nepřesné až zavádějící informace. A co navíc požaduje česká vyhláška pro skot poražený v České republice?