Máslové pečivo Wolf ButterBack 1 | slané možnosti

Wolf ButterBack | louhovaný trojhránek | 337751
Máme pro Vás výborné slané pečivo od německého výrobce Wolf ButterBack, který používá nejkvalitnější suroviny. Pečivo vydrží díky máslu déle čerstvé. K pečivu přidáváme spoustu tvůrčích podnětů, aby pečivo působilo ještě lákavěji. Nápady uplatníte nejen klasicky před pečením nebo po upečení, ale i druhý den, aby Vám opravdu nic nezbylo.

Wolf ButterBack | logo

Slané máslové pečivo

Možnosti využití máslových šneků s goudou a louhovaných trojhránků jsou takřka neomezené. Obzvlášť univerzální jsou máslové louhované trojhránky, které se dají použít jak naslano, tak nasladko. Některé nápady se skvěle hodí pro pečivo z předchozího dne.

Sortiment kvalitního máslového pečiva naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Wolf ButterBack

Wolf ButterBack | louhovaný trojhránek a midi sýrový šnek | 337751 a 335845

Originální slané pečivo jednoduše a překvapivě

1 | Nejsnadnější vylepšení potěší hladové i zamilované. Zmrazené trojhránky se nechají pět minut povolit. Pak se obalí v semínkách anebo se vytvoří vzory nožem – asi jeden centimetr hluboké zářezy. Dále se peče podle návodu.

2 | Také midi sýrový šnek umožňuje nekonečné obměny. Stačí jej dozdobit přímo na plechu. Někdo uvítá pikantní kombinaci salámu, papriky a oliv, jiný havajský styl, kdy se sýrový šnek obloží konzervovaným ananasem a slaninou. Pozor, na ozdobu nejsou vhodné drobné kousky, které se během pečení často spálí.

3 | Ze sýrových šneků vznikne snadno slané mini pečivo. Po mírném rozmrazení se rozčtvrtí, boky se obalí semínky a upečou.

Wolf ButterBack | louhovaný trojhránek | 337751

Tajemství louhovaného trojhránku

4 – 6 | Zapečením rozpůlených louhovaných trojhránků z předchozího dne se dosáhne skvělých výsledků po nazdobení a pečení 5 minut v troubě při teplotě 160 – 180°C. Jednoduchých variant jsou spousty. Pesto trojhránek: pesto smíchané se zakysanou smetanou, strouhaná mozzarella, plátky rajčat a troška směsi pesta navrch. Vydatná svačinka: pomazánka z nakrájené šunky nebo salámu, strouhaného sýru, zakysané smetany s trochou česneku, pepře a soli. Hot dog sendvič: párek nakrájený na kolečka, kečup, hořčice, sýr a smažená cibulka.

7 | V louhovaném trojhránku se může směle servírovat libovolná polévka. Trojhránek se rozkrojí na misku (dvě třetiny výšky) a pokličku (jedna třetina). Ve spodní části se střída pevně stlačí do stran, aby se miska zpevnila.

8 | Zmrazený louhovaný trojhránek se může po čtvrthodinovém povolení rozčtvrtit na mini pečivo a upéct. Použít se dá jako příloha k malým jídlům, třeba k salátům, jako jednohubky (viz bod 9) nebo nasladko (viz bod 15 v části o sladkém pečivu).

Sladké tipy najdete v pokračování článku:
Máslové pečivo Wolf ButterBack 2 | sladké možnosti

Wolf ButterBack | louhovaný trojhránek a midi sýrový šnek | 337751 a 335845

Tipy na sendviče, hamburgery i jednohubky

9 | Pastvou nejen pro oči budou plněné louhované trojhránky. Velmi rafinovaný je jako sendvič se smetanovým sýrem smíchaným s paprikou a bylinkami ozdobený plátky ředkviček. Z mini trojhránků (viz tip 8) snadno vzniknou jednohubky. Stejně jako u sendvičů vyniknou kombinace camembertu s plátky okurky, uzený losos, různé pomazánky a olivy.

10 | Také sýrové šneky se snadno promění v sendviče anebo hamburgery. Stačí rozkrojit, ale nechat poloviny spojené, aby vytvořily kapsu. Pak vložit například listy salátu, šunku, čtvrtky rajčat, zelný salát a stisknutím se zbavit přebytečné tekutiny.

11 | Trojhránek či sýrový šnek lze směle proměnit v originální hamburger. Místo salátu ho skvěle dochutí rukola.

Galerie: 
Wolf ButterBack | louhovaný trojhránek | 337751
Wolf ButterBack | midi sýrový šnek | 335845
Mohlo by vás zajímat
Bagetier | plundrová mřížka puding a jahoda
Bidfood přichází se zcela novou řadou jemného pečiva z vlastního výrobního závodu v Opavě. Sladké mřížky a slané snacky Bagetier z jemného těsta plundrového typu uchvátí zlatavou barvou a lahodnými bohatými náplněmi.
Regulace akrylamidu v potravinách
Potenciálně rakovinotvorný akrylamid vzniká při smažení hranolek nebo pečení pečiva. Od 11. dubna 2018 vchází v účinnost Nařízení komise EU 2158/2017, díky kterému by se obsah akrylamidu měl snižovat. Zákazníci Bidfoodu se nové legislativy nemusí obávat.