Nejlepší trvanlivé bábovky na trhu

Gecchele | trvanlivé bábovky
Jogurtová, mramorová nebo citronová bábovka je kdykoliv rychle k dispozici ke snídani, svačině či ke kávě. Stačí rozkrájet a servírovat. Velmi dobré vláčné bábovky Gecchele mají dlouhou trvanlivost díky kvalitnímu složení bez chemie.

Gechcele | logo

Trvanlivé bábovky Gecchele

Takto kvalitní bábovky za rozumnou cenu dosud v sortimentu Bidfoodu i na českém trhu chyběly. Vyrábí je italská firma Il Fornaio Del Casale Gecchele. Trvanlivé bábovky nachází své místo jak v gastronomii, tak v maloobchodních prodejnách.

Výborně chutnají díky vejcím. Ve složení dominuje také cukr a slunečnicový olej, které zaručují dlouhou trvanlivost 240 dní. Skladovat se doporučují v suchu při kontrolované teplotě do 20°C. Bábovky Gecchele neobsahují palmový olej, ani chemické konzervanty a barviva.

Gecchele | trvanlivý linecký meruňkový koláč | 650504

Trvanlivý linecký meruňkový koláč

Bidfood od firmy Gecchele nově dováží také trvanlivý meruňkový koláč, který má korpus a mřížku z lineckého těsta. V Itálii tyto koláče podávají často ke snídaním v menších hotelech a penzionech. Expirace dosahuje 360 dní.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Gecchele
Galerie: 
Gecchele | trvanlivá jogurtová bábovka | 650501
Gecchele | trvanlivá mramorová bábovka | 650502
Gecchele | trvanlivá citronová bábovka | 650503
Gecchele | trvanlivý linecký meruňkový koláč | 650504
Mohlo by vás zajímat
Bagetier | plundrová mřížka puding a jahoda
Bidfood přichází se zcela novou řadou jemného pečiva z vlastního výrobního závodu v Opavě. Sladké mřížky a slané snacky Bagetier z jemného těsta plundrového typu uchvátí zlatavou barvou a lahodnými bohatými náplněmi.
Latteria Soresina | Provolone
Grana Padano, Provolone a Parmigiano Reggiano jsou základem sýrařské výroby Latteria Soresina. Tato významná mlékárna si zakládá na udržení původních chutí sýrů. I proto zpracovává výhradně italské mléko.