Po požáru se vrací koláče a dorty Pfalzgraf

Jablečný dort Gourmet | 336250
Po ničivém požáru cukrářského gigantu Pfalzgraf se opět vrací vynikající koláče a dorty do sortimentu Bidfood. Navíc přichází několik zajímavých novinek. Přestože hluboce zmrazené koláče a dorty produkuje jeden z nejmodernějších evropských závodů, drží si kvalitu ruční výroby.

Pfalzgraf | logoRoland a Marlene Brünzovi otevřeli Café Brünz ve Waldachtalu na okraji Švarcvaldu (Schwarzwald, česky také Černý les) v roce 1964. Dodnes se do kavárny rádi vrací turisté a zdejší lázeňští hosté. Roland Brünz jako jeden z prvních dodával hluboce zmrazené dorty do maloobchodních prodejen, od roku 1977 pod hlavičkou Švarcvaldská cukrárna Brünz.

Pfalzgraf | výrobní halaCukrárna Pfalzgraf byla založena v roce 1985. Rodinný podnik s 15 zaměstnanci převzal v roce 1989 Dirk Brünz. Postupně vybudoval firmu s 250 zaměstnanci. S produkcí 40 000 zmrazených koláčů a dortů vydobyl vedoucí postavení na evropském Foodservice trhu.

V květnu 2015 vypukl v nedávno dokončené výrobní hale požár, který zničil vše na ploše více než 20 000 m². Po rekordně krátké kompletní rekonstrukci se podařilo firmě Pfalzgraf rozeběhnout výrobu již v červenci 2016, naplno na podzim.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Pfalzgraf
Galerie: 
Švarcvaldský koláč | 336218
Jahodový smetanový dort řezy | 336583
Makový koláč s drobenkou | 336216
Švestkový koláč s drobenkou | 336222
Kakaový kokosový koláč | 336223
Jablečný dort Gourmet | 336250
Mohlo by vás zajímat
La Panna | kopečková zmrzlina
Řadu exkluzivní kopečkové zmrzliny La Panna letos rozšiřuje Carrot Cheesecake. Moderní evropské chutě zmrzlin La Panna ohromují v pohárech a jsou hitem léta. Jejich receptury vychází z tradiční italské řemeslné zmrzliny. U této značky jsou od počátku samozřejmostí nazdobené gastro vany.
Brownies s malinami – bez lepku | 336172
Připravte hamburger nebo plněnou bagetu, servírujte k snídani chléb a ke kávě zákusky. Prodávejte pečivo. Nic nového? Ovšem bez lepku je to pro stovky tisíc celiaků a alergiků malý zázrak. Navíc mnohem větší skupina lidí vyhledává bezlepkové potraviny jako vítanou změnu.