Téma # Bidfood Kralupy: zvěřina

Bidfood zpracovává podle českých cechovních norem ryby i zvěřinu. V mrazicích pultech obchodů se nyní objevuje čtveřice výrobků Petron z jeleního a kančího masa s logem "Vyrobeno podle české cechovní normy".
Před dvěma lety Bidfood otevřel zcela nový provoz pro zpracování masa Gurmet a zvěřiny Petron v Opavě, kde zaměstnal 60 lidí. Za poslední rok tu zpracovali 1700 tun hovězího a vepřového masa a 400 tun zvěře. Se zvyšováním produkce pokračují investice do strojního vybavení. Nejnovějším přírůstkem je balicí linka.
Přes 3 000 tun masa a polotovarů za rok odešlo z kralupské výroby k zákazníkům po celém Česku, Slovensku i na export. Požadavky však rostou a trendy v gastronomii se mění. Bidfood proto zásadně investoval do výrobních prostor i technologického vybavení – postavil novou zpracovnu masa v Opavě a rozšířil kralupskou výrobu.
Jedna z největších zpracoven zvěřinového masa ve střední a východní Evropě byla otevřena 12. 12. 2012 v areálu kralupského Bidfoodu. Legálně ulovená volně žijící zvěř sem míří od mysliveckých sdružení i z několika vlastních výkupních míst rozmístěných po celé ČR.
Jsme předním českým výrobcem a zpracovatelem čerstvých a hluboce zmrazených mořských a sladkovodních ryb, čerstvého masa a zvěřiny.
Výkupní místa Petron neomezují výkup, naopak Krajská veterinární správa legální kontrolované zpracování divokých prasat podporuje. Konzumenti zvěřiny Petron, jak již je zvykem, se nemusí ničeho bát.
Pro sezónu 2015/2016 Bidfood nově otevírá výkupní místa ulovené zvěře v Opavě, Velkém Meziříčí a Toužimi. Celoročně, v podstatě kdykoli a odkudkoliv na základě telefonické domluvy Bidfood ulovenou zvěř také sváží. Nabízí výhodné ceny, které garant zvěřiny sdělí po telefonu.
Dodržení legálních postupů, stálý státní veterinární dohled a odbornost zaměstnanců Bidfood zajišťují, aby se k zákazníkům dostala jen zdravá, perfektně opracovaná zvěřina.