Téma # Bidfood Kralupy: zvěřina

Přes 3 000 tun masa a polotovarů za rok odešlo z kralupské výroby k zákazníkům po celém Česku, Slovensku i na export. Požadavky však rostou a trendy v gastronomii se mění. Bidfood proto zásadně investoval do výrobních prostor i technologického vybavení – postavil novou zpracovnu masa v Opavě a rozšířil kralupskou výrobu.
Jedna z největších zpracoven zvěřinového masa ve střední a východní Evropě byla otevřena 12. 12. 2012 v areálu kralupského Bidfoodu. Legálně ulovená volně žijící zvěř sem míří od mysliveckých sdružení i z několika vlastních výkupních míst rozmístěných po celé ČR.
Jsme předním českým výrobcem a zpracovatelem čerstvých a hluboce zmrazených mořských a sladkovodních ryb. Není na světě většího odběratele zmrazených bloků štikozubce tichooceánského (merluccius productus), z kterých řežeme populární rybí filé. Zpravidla do kuchyňské úpravy opracováváme vepřové a hovězí maso. Naše kralupská zpracovna zvěře je jednou z největších ve střední a východní Evropě.
Výkupní místa Petron neomezují výkup, naopak Krajská veterinární správa legální kontrolované zpracování divokých prasat podporuje. Konzumenti zvěřiny Petron, jak již je zvykem, se nemusí ničeho bát.
Pro sezónu 2015/2016 Bidfood nově otevírá výkupní místa ulovené zvěře v Opavě, Velkém Meziříčí a Toužimi. Celoročně, v podstatě kdykoli a odkudkoliv na základě telefonické domluvy Bidfood ulovenou zvěř také sváží. Nabízí výhodné ceny, které garant zvěřiny sdělí po telefonu.
Dodržení legálních postupů, stálý státní veterinární dohled a odbornost zaměstnanců Bidfood zajišťují, aby se k zákazníkům dostala jen zdravá, perfektně opracovaná zvěřina.