Téma # MPD: drůbež a uzeniny

Šunky Bravur zaujaly zákazníky kvalitou i designem obalů. Bidfood v Dýšině u Plzně úspěšně rozjel uzenářskou výrobu v květnu 2018. Dnes nabízí desítku vlastních šunek Bravur ve třech třídách jakosti; z kuřecího, krůtího nebo vepřového masa; kulaté, hranaté i šunku od kosti. Všechny skvěle chutnají, neobsahují glutamát, lepek ani jiné alergeny.
Výborné drůbeží rolády Nowaco se skládají ze šťavnatého kachního či kuřecího steaku a fáše plné masa, u kachní rolády s játry. Chalupářské šišky Nowaco si zákazníci rychle oblíbili kvůli vyvážené chuti kuřecího a uzeného masa.
Ručně vyrobené kuřecí, krůtí či kachní rolády, sekaná nebo masové koule nabízí Bidfood pod značkou DD. Poblíž Plzně tak vznikají výjimečné polotovary domácí kvality a vzhledu za rozumnou cenu.
Bourárna, masná výroba a balírna prošly v roce 2017 zásadní rekonstrukcí. Zkušený tým započal s vývojem produktů pod značkami DD a Bravur. Všechny produkty se vyrábí ručně – proto vypadají a chutnají jako domácí. Cílem je nabízet výjimečnou kvalitu za rozumnou cenu.
V Dýšině u Plzně se soustředíme na zpracování drůbeže. Vyrábíme zde poctivé masné polotovary, marinované maso a uzeniny. Významná je také zdejší výroba kostkového ledu. Dále nabízíme služby na zakázku: zmrazování a skladování.