Skvělé kuřecí a krůtí šunky

Drůbež Dýšina | kuřecí šunka výběrová | 725515
Bidfood v Dýšině u Plzně úspěšně rozjel uzenářskou výrobu. Nyní zde udí šest druhů drůbežích šunek pod značkou Drůbež Dýšina. Šunky z kuřecích a krůtích prsou se vyrábí ve třech kvalitativních třídách s 62%, 73% a 94% masa. Všechny skvěle chutnají a neobsahují glutamát, lepek ani jiné alergeny.

Drůbeží šunky z Dýšiny mají jedny z nejvyšších obsahů masa v příslušných třídách jakosti. Obsah masa u konkurence začíná dokonce až o 10% níže! Šunky skvěle chutnají také díky použití kvalitního koření Wiberg.

Šunky se vedle kvality odlišují i designem střev. Na první pohled lze rozeznat jakostní třídy a druhy masa.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Drůbež Dýšina
nebo v kategorii Uzeniny | Salámy, šunky, slaniny | Šunky

Drůbež Dýšina | krůtí šunka standard | 723167

Standardní

Standardní šunky značky Drůbež Dýšina obsahují 62% prsní svaloviny. Plněny jsou do bílého střeva s potiskem kuřat či krůt.
Pro srovnání: nejhorší nalezená konkurence uvádí u své standardní šunky 51% masa.

Výběrová

Drůbeží výběrové šunky z Dýšiny ve zlatém umělém střevě obsahují 73% kuřecích nebo krůtích prsou.

Drůbež Dýšina | krůtí šunka nejvyšší kvality| 726061

Nejvyšší jakost

Kuřecí a krůtí šunky nejvyšší jakosti značky Drůbež Dýšina s černým designem obsahují 94% prsní svaloviny.
Jedná se o velmi vysokou kvalitu za rozumnou cenu. Obzvlášť, když se přepočte cena na obsah masa ve výrobku.

Mohlo by vás zajímat
Nové trendy 2019
Kuchařky a kuchaři z institucionální gastronomie o školních prázdninách nezahálejí, ale hledají inspiraci na kuchařské tour Nové trendy v moderním vaření. Letos mají premiéru luštěninovo-zeleninové pepitky, přirozeně bezlepková surovina. Díky pepitkám vznikla řada zajímavých příloh, hlavní jídla či dezerty.
Brownies s malinami – bez lepku | 336172
Připravte hamburger nebo plněnou bagetu, servírujte k snídani chléb a ke kávě zákusky. Prodávejte pečivo. Nic nového? Ovšem bez lepku je to pro stovky tisíc celiaků a alergiků malý zázrak. Navíc mnohem větší skupina lidí vyhledává bezlepkové potraviny jako vítanou změnu.