Kam na dobrou zvěřinu? K Vám!

Servírujete výborná jídla ze zvěřiny a chcete, aby Vás zákazníci kvůli zvěřině vyhledávali? Bidfood odstartoval projekt "Dobrá zvěřina", který propaguje restaurace s prověřenou českou zvěřinou Petron. Přihlaste se! Počet restaurací je omezen.

Dobrá zvěřina | menu desky – příklad

Pro restaurace

Restaurace přihlášením do projektu Dobrá zvěřina získává prostor na internetových stránkách www.dobra-zverina.cz k prezentaci s odkazy na vlastní stránky. Restaurace jsou dále podporovány na facebookovém profilu facebook.com/DobraZverinaPETRON a celý projekt propagován na serverech zaměřených na turistiku. Cílem je certifikovat opravdu dobré restaurace, aby se do nich zákazníci vraceli a vyhledávali je.

Pro certifikované restaurace jsou připraveny samolepky na dveře, prostírání, ubrousky či desky na menu. Kdo ochutná zvěřinu Petron v jedné certifikované restauraci, tak v jakékoliv další – jemu dosud neznámé restauraci – ihned pozná, že se může na nabízenou zvěřinu spolehnout.

Chcete, aby se o Vás příznivci zvěřiny dozvěděli? Registrujte se na www.dobra-zverina.cz/pro-restaurace
nebo kontaktujte svého obchodního zástupce a Žádost o certifikaci vyplňte osobně

Vše o značce Petron – česká zvěřina
Aktuální sortiment naleznete vždy v e-shopu mujBidfood.cz pod značkou Petron

Pro milovníky zvěřiny

Každý, kdo cestuje pracovně nebo jako turista, často váhá, kterou z neznámých restaurací si vybrat. Na stránkách www.dobra-zverina.cz si může jednoduše najít prověřené restaurace se zvěřinou, sledovat je na facebook.com/DobraZverinaPETRON nebo jej upozorní propagační materiály přímo v dané lokalitě.

Fotografie: 
Dobrá zvěřina | ikona z mapy na www.dobra-zverina.cz
Dobrá zvěřina | samolepka na dveře
Dobrá zvěřina | prostírání – líc
Dobrá zvěřina | prostírání – rub
Dobrá zvěřina | menu desky – líc
Dobrá zvěřina | menu desky – rub
Mohlo by vás zajímat
Tomáš Krátký
Představujeme Vám Tomáše Krátkého, kuchaře – umělce, člena klubu Chef de Chefs, žáka Paula Bocuse. Vaření je jeho vášní a věnuje se jí celý život. Zvěřina podle něj patří do každého menu – jarního, letního, podzimního, zimního a hlavně je ozdobou denního menu. A proč si vybral zvěřinu Petron?
Nabídka zvěřiny Petron se s rostoucí poptávkou neustále rozšiřuje. Zejména řezníci požadují části masa s kostí a tak jim kralupská zpracovna zvěře vyšla vstříc s desítkami nových chlazených položek v sortimentu zvěřiny Petron.