intermezzo | Bidvest Tour

13. díl seriálu Jedeme v tom s Vámi již 25 let. Vzpomínáme na rok 2002, kdy jsme začali jezdit za zákazníky do hor i k přehradám. Myšlenka přiblížení se zákazníkům se postupně proměňovala v sérii regionálních akcí Nowaco Tour a v dnešní Bidvest Tour, největší gastronomickou událost pro odbornou veřejnost v ČR.

Nowaco Tour 2009

Tour začaly ve Velkém Meziříčí

Myšlenka přiblížit se k zákazníkům a jejich provozům, představit konkrétní produkty a ukázat, jak s nimi zacházet se zrodila ve společnosti BHJ Garant v roce 2002. Vždy před zimní a letní sezónou jsme se rozjeli do hor nebo k českým přehradám, kam jsme pozvali naše zákazníky.

Nešlo ani tak o vzdělávání jako o prodejní prezentaci. Představili jsme novinky v sortimentu a rozdali objednávkové formuláře. Cílem bylo samozřejmě prodat a předběhnout konkurenci. To se dařilo.

Nowaco Tour 2010

Nowaco Tour s Gastro Teamem

Se začleněním společnosti BHJ Garant do naší struktury a s otevřením depa ve Velkém Meziříčí jsme začali myšlenku setkávání se zákazníky rozvíjet. Vznikl soubor regionálních akcí nazývaných Nowaco Tour, kde už jsme prezentovali sortiment i služby. Společně s našimi kuchaři jsme představovali jednotlivé výrobky a konkrétní menu, která lze připravit.

Příště se v seriálu Jedeme v tom s Vámi již 25 let dočtete o stavbě vlastního vzdělávacího centra:
2009 | otevření Gastrostudia aneb kolaudujeme do Vánoc 2008
Minule jste se mohli dovědět, díky čemu jsme otevřeli 3. depo ve Velkém Meziříčí, a o soutěživosti mezi depy:
2006 | odkoupení společnosti BHJ garant

Rekordní Bidvest Tour 2014

Z Bidvest Tour  se stala největší gastronomická událost určená pro odbornou veřejnost v ČR. V listopadu 2014 ji navštívilo 7 000 gastronomických odborníků z 2 500 provozů.

Bidvest Tour 2013​Za 4 dny jsme v Praze a Olomouci vydali přes 22 000 ochutnávkových porcí. Výrobky jsme společně s našimi partnery z Česka, Itálie či Německa představovali v 50 expozicích. Bidvest Tour se účastní špičkoví kuchaři z Česka i zahraničí. Vedle kuchařských show probíhají vzdělávací semináře a panelové diskuze.

Nyní se už těšíme na 12. Bidvest Tour na jaře 2016, která opět přinese gejzír novinek, inspirací, rad, setkání a kulinářských zážitků.

Mohlo by vás zajímat
Nové trendy 2019
Kuchařky a kuchaři z institucionální gastronomie o školních prázdninách nezahálejí, ale hledají inspiraci na kuchařské tour Nové trendy v moderním vaření. Letos mají premiéru luštěninovo-zeleninové pepitky, přirozeně bezlepková surovina. Díky pepitkám vznikla řada zajímavých příloh, hlavní jídla či dezerty.
Gastro Junior Brno – Bidfood Cup 2019
Rekordních 125 soutěžících z více než čtyřiceti tuzemských i zahraničních škol bojovalo na brněnském výstavišti o zlaté medaile v oborech cukrář, kuchař, číšník, barman, barista a teatender.